„Facebook“ akcininkai M. Zuckerbergą padavė į teismą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2012-05-24 13:26
Labai įdomu stebėti, kas bus toliau. Aš įtariu, kad čia dar bus kažko įdomaus... (-:
Strong_Bad 2012-05-24 18:01
Butu neisaiskeje, butu visi laimingai pinigus sukise ir patenkinti sedeje, o dabar kazkokias pretenzijas daro. Visi taip sukciavo sukciauja ir sukciaus, del to ir kilo krize. Jei teismu siekiama, kad FB susipirktu akcijas atgal ir sumoketu bauda uz nesvaru zaidima, tai butu labai sveikintinas dalykas. Bet jei siekiama tik issimelzt pinigu del neissipildziusiu stambiuju machinatoriu (makleriu) lukesciu, kaip kompensacija, tai zinot eina jie nkj, einu as paduosiu maxima i teisma, kad pardave ne toki skanu batona, kaip buvo skelbiama nuslepiant tikraja tiesa (realiai kepykla kalta, bet kam tas rupi)
deivec 2012-05-24 19:26
lietuvoje butu juokinga jei del to paduotu i teisma... pirkai pats kaltas...pas mus gi akmens amzius... bet is kitos puses...tai JAV kaip visada iesko durnesniu uz save... negi jie perka akcijas pagal pacios firmos paskelbta saugimo PROGNOZES ? savu analitiku neturi ?
Kilgoras Trautas 2012-05-24 23:37
Jo nelabai supratau priekabu prie Facebooko, jei kažkas nuslėpė audito išvadas, reikia kaltinti audito kompanijas, o ne Zuckerbergą.
sabotan 2012-05-25 11:33
Man juokinga kai tikisi akciju augimo spartaus is reklamos firmos . nereikia buti genijum kad suprastum kad feisbukas jau pasieke pika ir nelabai jam liko kur augti. Be taoi socialinis tiklas kuri gali lengvai paveikti gandai ir akcijos gali sokt i viena ar i kita puse aisku i mazejimo puse daug didesne tikimybe. Teisingai padare kad padave i teisma nes cia yra interesu konfliktas. FB savininkas pasielge nekorektiskai