Sensorius implantuos į žmogaus kūną ir sujungs į Wi-Fi tinklą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1hitkillhack 2012-05-25 10:39
Na pagaliau pirmieji zingsniai, tai ko as taip laukiau, tikriausiai rasciau 100 budu kaip panaudoti... butu nuostabu toks "chipas"... P.S Laukiu samokslo teoriju salininku ir ju smaiksciu komentaru
GTRooTube 2012-05-25 11:36
Prieš 30 metų tai buvo labai įdomi fantastika, dabar tik klausimas, kada mes tapsime kyborgais (na kyborgais gal per aštriai paskayta)
eimantasks 2012-05-25 11:51
negaliu pakesti tu suduku implantuojamu y kuna, norit, tai ir tapkit sumautais kiborgais, o as zmogus, ir tuo patenkintas, apgailetini laido riteriai.
Stebėtojas 2012-05-25 12:01
"Pavyzdžiui, jei sergama cukriniu diabetu, insulinas patektų į kraują iš karto, kai tik bus fiksuojamas gliukozės kraujyje sumažėjimas iki nustatyto lygio." Ir žmogų beveik garantuotai nuvarys į kapus.
šakės 2012-05-25 14:57
Kažkaip nedrąsu būtų tokį chipą implantuotis. Nežinia, kaip organizmas sureaguos. Geriau palauksiu kokios 10.1 versijos.
Nerkashis 2012-05-26 17:34
Nešioju auskarą antakyje. Tai nebūtinai reikia visą kišt po oda. Galima ir į auskarą įkišt.
ZyQux 2012-05-27 14:15
Nebandysiu taves itakot, bet siaip komentaras tau pamastymui. Nebukim gal tokie jau... "seno kirpimo" zmones. Matau, kad pastebi tik negatyvias technologijos puses. Truputi daugiau optimizmo ! Zinojai, kad pozityvus zmones pagal statistika daugiau pasiekia gyvenime ? Niekas nekalba apie tokius implantus kaip mados klyksma ( o galu gale visi turim teise rinktis). Pvz., man labai artimas zmogus turi problemu su sirdimi. Nemanai, kad toks wi-fi implantas galetu didziaja laiko dali siusti "gyva" statistika i duomenu baze? Net neabejoju, kad tai pagelbetu ligos nustatymui/gydymui/analizavimui. Ir apskrtai, jei kiekvienas butu gyvenes su tokiu poziuriu ( "apgailetini laido riteriai"), net nebutum turejes galimybes cia komentuoti sedint prie kompiuterio ar naudotis savo mobiliuoju telefonu (tikriausiai smartphone'u). Juk irgi galima sakyti: "As esu zmogus ir tuo dziaugiuosi, tad nesinesiosiu kazkokio svetimkunio technologijos gabalo savo kiseneje, kuris skleidzia itartinas bangas ir vadinamas telefonu". Taip kad, kiekviena diena tu esi apsuptas "kyborgu", galu gale dbr savo rankoj laikai PC pele... Argi tai ne svetimkunis? beto, sitie implantai tik palengvintu tavo "santykius" su jau esamais kasdieniniais poreikiais (wi-fi naudojimu). Truputi daugiau pozityvumo ir inovaziju, o tada jau bus suteikta teise kiekvienam rinktis savo.
Stark 2012-05-27 20:35
Persistengei šiektiek , aš nelabai norečiau kišti į kūną komercinių technologijų... Paskui gyvenime ką netaip padarysi ir suseks ,nebepavyks išsisukti. Nors kaip kam... As megstu naudoti technologijas kurias suprantu pats. Tik pc tenka naudoti ,nes sutaupau laiko. Smartphonais tais ir neverta pasitiket, del to džiaugiuosi turedamas Nokia 1110, kurios schema paprasta ir nėra jokių nutekejimų ir apsų.
ZyQux 2012-05-27 22:18
Persistengei Å¡iektiek , aÅ¡ nelabai noreÄ