Čekai mėgins sukonstruoti skrajojantį dviratį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

outdoor 2012-06-20 14:49
Su visu siuo papildomu svoriu reikes minti 30-50 min. kad galetum paskristi 3-5 min ? Tikrai nemanau,kad atsiras norinciuju. Visiskai nenaudingas irenginys..
radiopowder 2012-06-20 15:09
Jeigu kas nors norėtų važinėtis dviračiu tai mieliau rinktųsi paprastą dviratį o tokį griozdą. O jeigu norėtų skraidyti tai tai nenaudotų tos skraidyklės važinėjimuisi. Toks skraidantis dviratis niekam tikęs. Geriau jau jie sukonstruotų kažką panašaus tik be ratų ir nevadintu jo dviračiu, o tiesiog skraidykle.
Arsen 2012-06-20 21:36
Vadink kaip nori. O jei ratai trugdo - nusiimk. Vis tiek ta skraidyklės koncepcija būtų labai panaši, tik tiek, kad su šituo dar galėsi pavažiuot, o kartu ir akumuliatorius įsikraut. Niekas ir neliepia jo naudoti kaip įprasto dviračio. Jau geriau nuskrendu ir parvažiuoju, kad ir kaip šūdinai jis minasi, nei paskrendu puse kelio ir apsisuku arba visa ir parsinešu. Bet kuriuo atveju, tikrai atsiras, kas panaudos tokį aparačiuką.
azotas 2012-06-21 12:42
Svarbu pragresas, gal ir nelabai naudingai atrodo, bet gal bus imanoma kur nors kitur pritaikyt tas technologijas, kokiam nors skraidanciam aparatui ar panasiai ? Taip, kad sakyt jog cia nenaudinga tai nezinau, kekvienas i tai savaip ziuri.