Linus Torvalds viešai „pasiuntė” „nVidia“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kilgoras Trautas 2012-06-21 11:45
Taip gal būvo prieš 3-4 metus. Nvidia kiek pamenu jau seniai gyrėsi, kad Imageworks'ams pastatė render fermą. Nvidia gan nemažai prisidėjus prie tokio plano produktų kaip iRay, Mentalray ir manau ne šiaip sau, be to pilna gpu cloud render fermu paslaugu, jei nebūtu paklausos, tai ir nebūtu paslaugų.
pld 2012-06-21 13:15
Nvidios renderfarma su Quadro gpu SonyImWorks naudojo buten playblastui, tik ar pats ImageWorksu renderis "Arnoldas" raytraceris ar ishnaudoja gpu kurie kabo renderfarme. Taip po truputi gpu ieina i industrija(labiau i produktu vizualizaciju rinka), bet gpu sprendimas renderinant nera platchiai naudojamas butent filmu/animacijos studiju, nes nera industry standard renderio kuris suktusi naudojant gpu/cpu ir butu lankstus kaip reyes'ai ir greitesnis, o kalbant apie iray, vrayRT ar maxwell'a jie naudoja gpu... bet ju paskirtis kiek kita.. Tie patys ILM ar Weta kur naudoja prman'a viskas final renderinama ant cpu. MentalRayjus nenaudoja gpu renderinimui. Neesu isitikines tik del maxwell'o nes labai mazai teko ciupineti ana.
Shinigami 2012-06-21 21:15
Pas mane GeForce GTX 470. Ant PowerMizer Performance Level yra 2 (skaičiuojama nuo 0 iki 3). Preferred Mode nustatytas ant Adaptive. Galiu pakeisti į "Prefer Maximum Performance" bet tai tik padidina veikimą į 3 lygį. Į žemesnius du neina. Gali būti ir dėl to, kad pas mane du monitoriai ir abu po 1920x1080 rezoliucija. Sync to VBlank buvo išjungtas, dabar įjungiau. Reiks pažiūrėti kaip pasikeis temperatūra.
edragon 2012-06-22 22:09
Čia man rodos daugiausia neigiamų emocijų sukėlė laptopai su Optimus technologija. Esmė, kad nVidia pateikė draiverius linux'ams toms plokštėms, kurios naudoja Optimus, bet nepateikė jokios programinės įrangos pačiai Optimus technologijai. Dėl to žmonės arba turėjo išjungt vaizdo plokštę išvis arba laikyt įjungtą visąlaik, dėl ko kompas kaito ir daug elektros eikvojo. Bet kaip jau minėjo čia, linux bendruomenėj atsirado kas sukūrė tuos draiverius (nors pati nVidia skelbė, kad čia sudėtingas dalykas, ir jiems neapsimoka kurti). Aš pats su Optimus kompą turiu, tai man regis automatiško perjunginėjimo tarp CPU ir GPU dar kaip ir nėra tam BumbleBee. Pataisykit jei klystu.