„Meizu MX 4-core“ su „Fly OS 1.0“ debiutuos birželio 30 d.  (0)

Kinų elektronikos gamintojas „Meizu“ Hong Konge pristatė naują išmanųjį telefoną „MX 4-core“, kuris anksčiau buvo žinomas kaip „MX Quad-core“. Gana svarbus aspektas yra tai, jog telefone bus naudojama „stipriai modifikuota“ operacinė sistema „Android“. Be to, platinant gaminį „Meizu“ pirmą kartą pasinaudos mobiliojo ryšio operatoriaus paslaugomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hong Konge juo taps PCCW, kuris 32 GB kaupiklį turinčią telefono versija pardavinės už maždaug 4 $00 (~ 1080 lt), tuo tarpu su atitinkamais planais mobilus įrenginys bus siūlomas nemokamai.

Savo ruožtu, minėto mobiliojo ryšio operatoriaus asortimente pasirodys ir 64 GB išmaniojo telefono versija, kuri be sutarties kainuos maždaug 5 $30 (~ 1430 lt). Naujasis „Meizu MX Quad-core“, iš esmės, savo išore yra identiškas anksčiau rinkoje pasirodžiusiame „Meizu MX“, turi 4“ įstrižainės 960×640 raiškos ASV ekraną, 8 MP kamerą su BSI sensoriumi, palaiko technologiją HSPA+, tik jame įdiegtas ne 2, bet 4 branduolių „SoC“ sistema – „ARM Cortex-A9“ architektūros mikroprocesorius „Samsung Exynos“.

Galima pridurti, jog naujokas turės įdiegtą operacinę sistemą „Flyme OS 1.0“, kuri yra rimtai modifikuota „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“ versija. Be to, priešingai nei anksčiau teigė įvairūs gandai, „Meizu MX Quad-core“ su „Flyme OS“ vis tik turės prieigą prie sistemos „Google Play“. Dabar gi išmanųjį telefoną galima rezervuoti, o prekyboje jis pasirodys jau birželio 30 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: