LG ambicijos: sukursime telefoną, kuris prilygs „Galaxy S III“  (6)

Kompanija LG pranešė, jog šiuo metu kuria naują išmanųjį telefoną, turėsiantį keturių branduolių mikroprocesorių bei vaizdo kamerą, kurios raiška sieks 10 megapikselių. Gamintojo ambicijos siekia toli – ketinama pralenkti šiuo metu galingiausių išmaniųjų telefonų rinkoje karaliaujantį „Samsung Galaxy S III“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį mėnesį kompanija jau yra išleidusi pirmąjį savo mobilų įrenginį su LTE palaikymu bei keturių branduolių procesoriumi – „LG Optimus 4X LTE“, tačiau šis turi 8 megapikselių kamerą. Kaip pasirodė vėliau, LG naujokas savo funkcionalumu nusileidžia konkurentų High-End išmaniesiems telefonams „Samsung Galaxy S III“ ir „HTC One X“. Kad būtų ištaisyta „apmaudi klaida“, portalo TNW teigimu, „LG Electronics" vadovas Koo Bon-moo davė kompanijos specialistams užduotį per kuo trumpesnį laiką sukurti ir išleisti naują flagmaną su kuo įspūdingesnėmis specifikacijomis ir programine įranga.

Šaltinio teigimu, kompanijos vadovas išreiškė nepasitenkinimą savo mobilių įrenginių padalinio specialistais, kurie nesugeba pasinaudoti kompanijos dukterinių įmonių sukurtomis technologijomis. Koo Bon-moo pabrėžė, jog komponentai, kuriuos gamina „LG Display“, „LG Chem“ ir „LG Innotek“, plačiai naudojami įvairių išmaniųjų telefonų gamintojų, įskaitant ir kompaniją „Apple“.

LG, kaip jau žinome, gegužės mėnesį pranešė, jog jai pavyko pasiekti 3 mln. parduotų mobilių įrenginių su LTE palaikymu ribą. Kompanija taip pat pranešė, jog iki šių metų pabaigos ketina išplėsti išmaniųjų telefonų su LTE palaikymu pardavimus dar 20 pasaulio šalių. Palyginimui, vien tik P. Korėjoje konkurentė „Samsung“ pardavė maždaug 5 mln. išmaniųjų telefonų su ketvirtos kartos mobiliojo ryšio standarto LTE palaikymu. Akivaizdu, jog LG nori neatsilikti bent jau namų rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: