LG ir „Microsoft“ bendradarbiaus debesies kompiuterijos technologijų srityje  (0)

Vartotojiškos elektronikos technologijų inovacijų kūrėja „LG Electronics“ (LG) ir kompanija „Microsoft“ pasirašė licencijavimo sutartį dėl virtualaus tinklo sprendimo „LG Network Monitor“ plėtojimo. Kartu su integruotomis programomis „Windows MultiPoint Server“ ir „RemoteFX“ naujasis „LG Network Monitor“ pristatys pažangius debesies kompiuterijos (angl. cloud computing) sprendimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Remdamiesi „Microsoft“ operacinės sistemos plėtojimo patirtimi ir pažangiomis LG technologijomis, siekiame išplėsti virtualios darbo aplinkos sprendimus. Tai padės LG užsitikrinti stipresnes pozicijas debesies kompiuterijos technologijų rinkoje“, – sakė Soon Kwon, „LG Electronics Business Solutions Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Jau 2011 m. viduryje rinkoje pasirodys naujoji „Network Monitor“ versija švietimo įstaigoms. Kartu su integruotais „Microsoft“ sprendimais „RemoteFX“ ir „Windows MultiPoint Server 2010“, naujoji sistema leis vienu kompiuteriu valdyti iki 31 kompiuterinės darbo vietos – perduoti užduotis ir stebėti tinklo narių darbus, greitai ir sklandžiai dalintis informacija. Be to, „LG Network Monitor“ paprasta naudotis net ir minimalius techninius įgūdžius turintiems vartotojams.

„Remdama „Windows“ platformą ir toliau plėtodama integruotus virtualaus tinklo sprendimus, „LG Electronics“ suteiks naujas darbo kompiuteriu galimybes virtualizacijos sprendimų ieškantiems vartotojams. Tikime, jog sėkmingas bendradarbiavimas su LG leis išplėsti virtualaus tinklo paslaugas, pagerinti kompiuterio darbinę aplinką“, – sakė Steve Guggenheimer, „Microsoft“ originalios įrangos skyriaus viceprezidentas.

Vienas iš pagrindinių „LG Network Monitor“ sektorių yra švietimas. Tikimasi, kad iki 2015 m. kompiuterizuotų vietų skaičius šiame sektoriuje sieks 20 milijonų. Pristatydama „Network Monitor“ sistemą su integruotais „Microsoft“ sprendimais, LG siekia tapti švietimui skirtų sprendimų lydere bei užimti 25 proc. rinkos.

Debesies kompiuterija yra virtualiais sprendimais pagrįstas naudojimasis kompiuteriu, leidžiantis vartotojams prieiti prie serverio ar programinės įrangos paslaugų internete. Prognozuojama, kad debesies kompiuterijos rinka iki 2012 metų išaugs iki 1,2 mln. kompiuterizuotų darbo vietų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: