“Ouya” – nauja žaidimų konsolė nepriklausomiems kūrėjams (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GTRooTube 2012-07-13 10:00
Trumpalaikis projektas, kažkaip nesitiki, kad jis ilgai laikysis, juk visdelto tai panašu į super smartfon'ą jungiamą prie tv su pulteliu. Kažkaip nelabai matau perspektyvą šito daikto.
infoguru 2012-07-13 10:27
O dabar įsivaizduok, kad tavo ir kitų žmonių smarfonai gali bet kuriuo metu tapti tokia konsole, arba net susijungti į konsolių tinklą. Nueini pas draugus į vakarėlį, pasidedi smartą ir žaidi. Ubuntu for Android ir kiti panašūs projektai iš dalies signalizuoja kad judama link to. Patys game developeriai jau kalba, kad dabartinių konsolių laukia liūdnos dienos būtent dėl mobiliųjų įrenginių.
Shinigami 2012-07-13 13:54
Kaip manai, kuo konsolė skiriasi nuo smartthono? O gi tuo, kad konsolė yra galingesnė. OS čia visai ne prie ko. Jei įsidiegčiau Androida į savo PC tai jis butu normali kompiuterio OS. O visu svarbiausia tai, kad android yra atviro kodo. O tai reiškia, kad gali pats ją pritaikyti kam nori. Išmesti kažkokias funkcijas, arba pridėti naujų.
Tomcat 2012-07-13 14:12
Tai kad sitas reikalas naudoja tegra 3, kuri deda i dauguma nauju smartphonu taip kad galingumo toj konsolej nera. Tikrai trumpalaikis projektas, nes naujuose smatphonuose vis dazniau desamos visokios airplay ar pan. funkcijos, kai is esmes smartphona galima naudoti taip kaip sita konsole.
unytas 2012-07-13 14:57
pasiseks nepasiseks bet nera butina pirkti. jei jis isvis dienos pradzia reikes nusipirkti
LukasLt 2012-07-13 19:27
Smartphoną tokia konsolė perspjaus vien dėl to, kad turės padorų joystick'ą (sorry, bet touchas nelabai tinkamas kai visas dėmesys tik į ekraną Be to sparta slypi net tik geležyje, bet ir softe, ir tame, kiek optimizuotai ir spartinatai jis parašytas. Standartiškai android softas parašytas JAVA, kas vargiai yra spartos pirmūnas, jei paleis versiją, dirbančia C/C++ etc su OpenGL ir su dabartiniu smartu galima labai daug ką išpešti. Be to, kiek tos galios tereikia visokiems minecraft ar farmwille
Tomcat 2012-07-13 23:45
opengl yra ir androide. o siaip tu pats pasakei kad androidas yra letas del java, o sitas dalykas ir veiks su adroidu, tad kazikokiu dideliu optimizaciju galima nesitiketi.
vyvea 2012-07-14 00:02
LukasLt, Android'ui seniausiai galima programuoti su C/C++, o OpenGL API pasiekti tiek su Java tiek su C/C++. Dar girdėjau, kad šita konsolė turės OpenJDK kas leis programuoti pilnavertiška Java kalba.