Vėjo jėgainėms Lietuvoje - nauji reikalavimai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Enjutsu 2012-07-26 10:40
Įdomūs neigiami faktai dėl kaikurių būtų galima ginčytis bet kūdikių išsigimimai atrodo labai abejotinai.
ZmogZ 2012-07-27 00:43
pyktis ima tokias nesąmones skaitant, turėtu visi pajūryje ar bet kur kitur kur tik vėjas pučia būti senai išsigimę ir išgaišę, juk irgi infragarsą skleidžia, o bitės turi galybę priežasčių nykti, reikėtų pradėti nuo ligų bei teršalų. Jei kam ir kenkia tai nebent kurmiams, kurie yra labai jautrūs garsui, nes po žeme gyvena. O kad rusai perka, man atrodo, normalu, juk gera investicija, Rusija - didelė valstybė, daug ten kapitalo. Tik kaip visada turi būti tokių, kuriems sąmokslai vaidenasi. Jei tik vėjinė elektra būtų ženkliai pigesnė už naftinę ir dujinę niekas nelotų, tik statykit.
immortallt 2012-07-27 13:07
Vienas pastebejimas - kurmius naikina patys ukininkai O dabar jau tai pateikia kaip nepageidaujama efekta Del biciu, kazkaip tu vejo jegainiu nebuvo, bet bites vis tiek nyko. Seseliavimas - jau jis toks mazas, kad praskrendantys pauksciai tiek pat seselio meta. Issigimsta gyvunai Tai mieste gyvenantys turetu but arba X-men'ai arba monstrai, nes visko, ka skleidzia vejo jegaines gauni daug didesnes dozes kiaura para.
Nerkashis 2012-07-27 15:06
Man taip pat užkliuvo: Tai prie magistralių ir laukuose tie kurmiai nebesaugomi? Saugomi kur žmonės vaikšto? Keista kad nepaminėjo menčių priplotų paukščių. Dėl naminių gyvulių išsigimimo, tai aiškiai parodė savo kompetenciją. Laukiniai, mat atsparūs