Fukušimos AE avarijos aidai: ryškėja radiacinės taršos pasekmės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Edmundas 2012-08-27 11:28
Negalvojau, kad toks didelis procentas paveiktų vaikų. Nors su šiuolaikine medicina gal jų gyvenimas bus daugiau mažiau normalus.
dody-lody 2012-08-27 14:55
ka as pagalvojau ,kai perskaiciau ,kad mutavo drugeliai http://www.youtube.com/watch?v=YBE6TKwlLEg nesijaudinkit godzila jus apgins
Pointman 2012-08-27 16:42
Jų visų gyvenimas bus normalus. Po černobylio avarijos gal 4000 vaikų susirgo skydliaukės vėžiu. Iš jų mirė tik keletas.
kionig 2012-08-27 22:52
Drįsčiau tuom suabejoti.
Heksogenas 2012-08-27 23:50
Drugeliai ir žuvys reikšmingi, nes pagal tai gali spėt kaip radiacija paveikai organizmus ir stebėti kas nutiks po kelių kartų rūšis stabilizuos, išnyks, gausim naują fenotipą ar naują rūšį gal? Na ir po to kelti ant žmonių viską ir po kokia 150m bus matyti ar buva teisinga. Žuvys, na japonas be žuvies ne japonas, tai pagrindinis jų maistas... Todėl straipsnį viskas good, tik man atrodo kad žala išpūsta.. Bo jei tiek daug vaikų serga, o černobelį nesirgo, vadinasi gavo daugiau radiacijos nei černobelį, bet šnekėjo kad taip nėr, vadinasi arba kai buvo avarija nematavo teisingai tų dozių arba dabar išpūstas reikals.. Gali būti ir kitų priežasčių kodėl tiek daug auglių, o radiacija tik sustiprino viską.. Beje iš vienos ar kelių žuvų dar nieko negalima spręsti, statistikos nėra. Gali pagauti ir švarią ir visiškai užterštą ir po to rėkti, akd viskas good arba priešingai..
kionig 2012-08-28 00:20
Betgi japonai prie AE nežvejoja? Pagrinde pasinešę ant geltonuodegio tuno žuvies, dar intensyviai vykdo banginių medžioklę. Tai palyginus, kas ta žuvelė sugauta prie AE, kuri ir gavo didžiausią dozę. . Visai suprantama, kad gali būti išpūstas reikalas, kadangi dabar pas japonus iš viso teveikia tik viena AE iš kažkur 50, jei gerai pamenu. Visos kitos sustabdytos neaiškiam terminui. Tipo eis jie atsinaujinančios energetikos keliu.. Taigi interesų konfliktas ir visi duomenys gali būti įvairiai koreliuojami iš vienos ar kitos pusės, žodžiu reikia tikrinti ką sako kiti šaltiniai, ne vien TEPCO.