"Samsung" pristatė išmanųjį telefoną "Galaxy Note II"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

phemark 2012-08-30 19:23
Manau pats laikas man keisti pirmaji Galaxy S, ir manau, kad sitas Note 2 bus kaip tik (nes norisi siek tiek daugiau ekrano vietos, o plansetes i kisene neisidesi - sitas dar dar tilps:) )
KAFS 2012-08-30 20:08
Aš asmeniškai nesuprantu jo paskirties. Kaip mobilus man per didelis, kaip planšetė man per maža... Kaip sako, tai yra tarpinis variantas... bet man tai išsidirbinėjimas, kitas žingsnis gal bus, tarpinis tarp Note ir plančetės.... wtf? Mano nuomone Note ne įgauna plančetės ir telefono pliusus, kadangi tarpinis variantas, o kaip tik surenka abiejų minusus... *Jis yra per didelis kad nešiotum bet kurioj kišenėje (tiesa švarko berots įtelpa, bet tai reiškia, kad jei tu be švarko tą dieną, tai nešiok rankoje ) *Filmų kelionėje tu nepažiūrėsi, visai per mažas ekranas, o tas truputi didesnis, tokiems dalykams kaip filmai nemanau kad labai jaučia, va jei lyginsi telefoną su plančete tai jaučiasi. Mano manimu jei tau reikia telefono tai trims dalykams: *Telefono funkcijoms (skambinimas, Sms, žadintuvas, skaičiuotuvas) *mobiliai ir greitai interneto prieigai (Kai visada žinai kad ir kur bebutum kad gavai paštą, gali greit atrašyti kokį fb žinutę, ar skype, orus pasitikrinti, ) *Media įrenginys (Filmuoja, fotografuoja, gali klausyti muzikos) ------------- Viskas, šituos dalykus gali atlikti su mažesniu daiktu, kuris telpa visose kišenėse, tai kokio velnio pirkti Note? Tai jau geriau tada plančetė, jei reikia kitko. Tam kad emaila, sms ar dainos pavadidnimą matyčiau 2 cm platesniam ekrane, reik šita daiktą pirkti? wtf? PS.: aš suprantu pilnai kad samsungas šito daikto nepaleis, nes tai butent vienas iš tų dalykų, kuris reprezentuoja juos, ir jau nieks nesakis kad vogtas, o kaip tik jei Apple išleis savo note versija, tai apple bus paduota į teismą dėl kopijavimo.
infoguru 2012-08-30 20:34
Mano nuomone nuomonė reiškiama neišbandžius daikto tolygi būrimui iš kavos tirščių Turiu jau gerą pusmetį ir galiu pasakyti kad Note geriausias mobilus aparatas kokį esu turėjęs. Smagu, kad išėjo antroji versija. Dabar žvalgysiuos naujojo. Jei ką domins pirmasis modelis tai jį pardavinėsiu. Jei susidomėsite - PM.
aukselis 2012-08-30 21:02
MNM 2012-08-30 21:18
As irgi manau, kad Gxy Note 2 yra labai geras. Note'ui 5.5" ekrano yra idealus, nes nuo 7" jau padai eina. Gal toks aparatas skambinimui ir nera geriausias sprendimas, bet tai kam skirtas sis aparatas - tiem dazniausiai laiko nera rankoje dar ir telefona laikyti, todel tam yra laisvu ranku iranga. Reziume - Samsung'as siuo irenginiu tikrai issiskiria is visu smart irenginiu kureju ir tai ju sekmes varikliukas.
alex666 2012-08-30 22:15
labai teisingai sakai net neturiu ka pridurti , praktiskai issakyta viskas ka ir as norejau parasyt as irgi lygiai taip pat nezadu parduoti savo note ir keisti i note 2 nes nematau reikalo keist nes tik taip sakant ivyniojo i nauje popieriuka saldainiuka o is esmes tai nieko naujo tik aisku 2 gb ram man patinka nes to visad norejau o siaip tai superinis aparatas note ir net nekyla pagunda keist i note2 o tikrai kaip ir tu minejai tai nebent palaukt note 3 kartos ir tada jau gal bus siokiu tokiu rimtu panaujinimu o dabar tai nieko naujo tikrai nematau.
Sigitas.lk 2012-08-30 22:15
Note 2 atrodo mazesnis :O bet siaip, kur tokia kisene rasti? ar puse prietaiso liks islinde? o tai kaip atsisesti? nebaisu sulauzyti? o jei ir pana ant keliu atsises, kas tada? baisu is tokios plyteles dvi tureti
policija112 2012-08-30 22:27
http://www.youtube.com/watch?v=5DcgZum8M1o samsungo apžvalga.
Christmas_fun 2012-08-30 22:29
jūs gal džinsų nenešiojat ar ką? visi skundžiasi, kad didelis ir nėra kur dėt.. Ar rankoj nors jį laikėt? lengvai telpa į bet kurią kišenę. Manau tikrai surado įrenginys savo vartotojų grupę, nors man asmeniškai ir nereikia tokio prietaiso. Visada su savimi turiu tašę ar kuprinę kurioje ilsisi iPadas, o kišenėj Galaxy s2.
perihellis 2012-08-30 22:43
kažkaip aprašymas neparavė man to note
GM 2012-08-31 00:41
Juokingi man tie, kurie čia bėdavojasi: kam toks didelis ekranas reikalingas; kaip į kišenę tilps; kaip atsisėsti, gi sulūš, o jei dar pana atsisės ant kelių... Jums tikrai toks telefonas niekam nereikalingas, bet yra milijonai žmonių visam pasaulyje, kurie perka ir jiems tai tobulas variantas. Ne be reikalo Samsung'as išleido II versiją - reiškia toks produktas pasiteisino.
Shinigami 2012-08-31 09:29
Naudojų Galaxy Tab 7 kaip telefoną ir nematau problemos skambinant. Dažniausiai naudoju ausines, o jei jų neturiu tai puikiausiai girdėti net jei laikai prieš save. Kadangi nemėgstu kišenėse nešiotis daiktų, visada nešiojuosi tašelę ant peties. Tai jis ten puikiai telpa. Tai Note tilptu ir į mažesnę tašelę.
phemark 2012-08-31 12:31
Noreciau tik pridurti, kad Note 2 ekranas yra RGB, o ne Pentile (kaip kazkas minejo). Tiesa, pixeliai isdestyti ne linijom kaip normaliai, bet du kvadratukai ir linija. Bet tai vistiek RGB, nes kiekvienas pixelis turi po 3 subpixelius: http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=108