7 išmaniųjų telefonų funkcijos, kuriomis naudojasi ne kiekvienas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2012-09-03 11:44
Tikejaus rasys apie nfc ar kazka naglo, ar ko gal but nezinau kaip protaikyt... O cia is esmes visos funkcijosel kuriu ir rinkausi smartfauna ir kasdien naudoju...
Arwis 2012-09-03 12:27
As ir taip pat, be cia isvardintu funkciju neisivaizduoju smartphono.... Naudoju absoliuciai viska kas isvardinta beveik kiekviena diena, na iskyrus nuotolinio uzrakinimo funkcija, kol kas naudojau tik norint surasti telefona namie
Anonymous 2012-09-03 12:48
Vis tik manau, kad pakankamai daug žmonių perka aitelefonus tik dėl imidžo. Arba androidus todėl, kad operatorius davė. Arba šiaip kokį gražuoliuką nes tinka prie rankinuko. Nes juk kažkam rašomi tokie straipsniai?
w00xer 2012-09-03 13:15
TasKitas, negaliu nesutikti... viena mano drauge visa laika puikiausiai naudojosi paprastuciu nokia asha telefonu ir is visu juokesi, kurie turejo smartfaunus nes buvo isitikinusi, kad jo turimu funkciju niekam nereik, bet pati nesenei isigijo pakankamai brangu htc one s beveik vien del to, jog pamate kad jos drauge kazkokiam android telefone turejo menesiniu kalendoriaus apps'a... Nors ir isigijo pakankamai pajegu telefona, nei interneto nei el pasto ar kazkokiu panasiu funkciju telefone ji beveik nenaudoja....
Anonymous 2012-09-03 13:29
Bet štai moteriškas kalendorius - naudingas tiek, kad net pirko telefoną. Kai kitos funkcijos bus tiek naudingos - naudos ir kitas
salemas5 2012-09-03 13:40
Jeigu pametėte savo išmanųjį – galite jį surasti ar užblokuoti nuotoliniu būdu. Šita funkcija turi laaabai dideli minusa. Visu pirma norint surasti ar uzblokuoti pamesta telefona reikia kad jame butu ijungtas NUOLATINIS duomenu srautas. O kas taip daro ? jugi jei nenaudoji interneto tai ir nejungi nei Wi-fi nei duomenu srauto, nes tai tik akuma sodina . Taigi siai funkcijai yra dar kur tobuleti . Beto , nežinau ar kas blogai , bet pasižiurejau , kad mano telefono samsung dive tikslios vietos neranda. Buna mazdaug 200-300 metru tikslumu tik ...
Arwis 2012-09-03 13:49
As tai naudoju. Pas mane 3g ijungtas visad, kai kurie location servicai zinoma issjungti, taciau sitas ne. Man svarbu kad baterija atlaikytu viena diena o vakare jau taip ar taip pasikrausiu todel nes energijos saugonimo paranoikas kaip kad kurie. Galimsutaupyti maximum pora ha, aktyviai naudojant ne tiek, taip kad omg!
Tadzia 2012-09-03 14:26
Šį straipsnį jau buvau perskaitęs Delfije. Ten jam ir vieta, o dabar gavosi atvirkščiai - „technologams“ aiškina, kad jie neišnaudoja išmaniojo galimybių. ----- Kiekvienam Smartphone reikia po Smartuser.
aukselis 2012-09-03 14:43
Ne. Interneto duomenų srautas yra nereikalingas. Viskas yra atliekama sms žinutėmis. Į telefoną atkeliavus numatytam kodiniam pranešimui, appsas gali įjungti gps, nustačius buvimo vietą, koordinatės persiunčiamos taip pat sms žinute, jei appsas funkcionalus, atsiųs tau net sms'u nuorodą į google maps ir parodys žemėlapyje tavo telefono buvimo vietą. Bandžiau su Galaxy Note N7000 ir Sony Xperia Mini, padėtį nustato labai tiksliai, su 2-5 metrų paklaida. Rekomenduoju: Wheres My Droid.
rwc 2012-09-03 14:49
2, 5 ir 7 nenaudoju, nors būtent jos turėtų apibrėžti telefono "išmanumą". Visam kitam galima nusipirkti pigesnius, geresnius ir patikimesnius įrenginius, kuriems visai nereikia telefono funkcijų. 3G modemas/routeris, GPS imtuvas, skaipas (tada nafik man išvis telefonas), planšetės (Angry Birds, Kindle, Opera, ThinkOffice - telefono ekraniukas gerokai per mažas). O kalbant apie "integracijas", tai irgi prie ko čia išmanumas. GPS integracijos su FB man tikrai nereikia, o kontaktų sinchronizacijai su GMail ar notifikacijos apie el.paštą ir eilinės plytos pakanka. : tikrai patogu kiekvieną vakarą krauti? Maniškis S3 "moka" ir per porą valandų numirti, pvz., pamiršus traukinyje išjungti OSMAnd ar kažką nusprendus pafotkinti su 3G. Paskui žiauriai nemalonu - sėdi be ryšio nepažįstamoj vietoj. Vis tiek tenka tąsytis kokią pusplytę. Galų gale nusibodo žaisti, įsimečiau į laptopo tašę (jei reikės - iš USB pakrausiu), bet jau turbūt mėnesį neištraukiau. O ir kam - jei laptopas visas funkcijas, išskyrus skambinimo ir žadintuvo, laptopas atlieka geriau?
kitoks 2012-09-03 16:32
Stebinat su tokiais straipsniais ... Pamirsot dadeti pora funkciju, kuriu praktiskai niekas nebenaudoja, tai skmbinimas ir trumpuju zinuciu rasymas...
Arwis 2012-09-03 18:24
Na pas mane jau kokie 2 metai iphonui ir as jau esu pamirses ka reiskia telefonas kurio baterija laiko daugiau nei diena. Tai tiesiog iprotis, pareini namo, vistiek isijungi kompiuteri tai ikisi ir telefona krautis. Bent maniskis iphonas laiko tikrai ispudingai, jaigu isvaziuoji savaitgali kur su draugais tusintis tai atlaiko be problemu, nes visvien ten retai kada naudoji ka nors daugiau nei koki FB ar fotoaparata ar kokias bbc zinias perskaitai. Nezinau kaip galaxy S3, bet 4 iphono nuzudyti per 2 valandas tikrai neimanoma. Spotify - 6-8ha galiu klausytis(ne offline mode, per 3g), kokias zinias/pasta nuolat skaitant irgi 5-7ha usage, zaidziant ~5ha. Kaip jau minejau wifi/3g niekad neisjungiu, location services(google maps ir find my iphone) visada ijungti. Patirtis mano yra tokia, naudoju telefono per diena tikrai daug, o baterijos uztenka dienai kol pasiekiu namus todel nedarau is to per dideles dramos.
vanduo4 2012-09-04 17:25
O jeigu telefonas pavogtas, tai tipo negalima isinstaliuoti tos programeles ir pakeisti duomenis, padaryti telefona kaip savo? Kas nuo to apsaugo? Dekui.
Nerkashis 2012-09-05 14:17
Tokias telefo radimo programas įsidiegia "pažengę" naudotojai. Tai mažų mažiausiai telefono užraktą užsideda ne standartinį - perbraukimą per ekraną Tai, visų pirma vagiui reiks atrakint telefą, kad panagrinėti kas ten įdiegta.
vanduo4 2012-09-06 04:51
Nezinau kaip del nauju telefonu, bet senesnius atrakindavo per keliata minuciu uz 10 litu. O IP pakeisdavo koky nori. Tad nemanau, kad to nepadaro ir dabar. Todel ir kyla klausimas - jeigu instaliavai sekimo programa, tai koks sudetingumas ja isinstaliuoti jeigu telefona pavogei? Ar ten irgi yra kokiu papildomu uzraktu? Juk ne visada laiku pastebesi, kad telefonas dingo. Uz puses valandos tu ten gali sekti ka tik nori - nieko nerasi. Va del to ir klausiu "pazengusiu" kame saknys?