Paskelbtos „Nokia Lumia 920“ ir 820 kainos, bei pasirodymo data

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MNM 2012-09-28 19:04
Apie kainas, galetu ir patyleti. Jos neiskeicia nuo pat smarphone seriju atsiradimo. O uz nokia tokia suma moketi... Jau geriau Samsung'as arba prideti dagiau ir Apple.
nondescript 2012-09-28 19:43
Na matai, kainas ne prie lietuvių derina. Dirbančiam italui sumokėt 600 eurų tas pats kas mum 600 litų.
ElniaRagis 2012-09-28 22:53
dirbančiam lietuviui du gabalai ir nėra labai daug, varguoliai ir toliau bliaus kaip jiem per brangu ir apsiputodami pirks varguoliškus samsung arba lg telefonus
Verslininkas 2012-09-29 03:31
na nepasakyciau kad samsungas labai jau nabagas yra... kiek naudojausi nokia n9, samsung galaxy, samsung galaxy s2, iphone 4, iphone 4s, niekada nesiskundziau ne vienu ne kitu telefonu, taip vieni turi savu pliusu kiti turi savu minusu, tikrai samsunguose atsiranda bedu su issijunginejimu, bet ir nokia taip pat budavo, labiausiai erzindavo suletejimas telefono... ir net ne nuo duomenu kiekio, tiesiog suletedavo ir viskas. iphone tikrai pasizymejo visada savo nuotrauku puikumu ir filmavimu, bet akumai tai neduok tu dieve, dizainas visu savotiskas todel negali pykt, kas kam kaip sakoma. nereikia peikt ne vieno telefono, imi ir naudoji ta kuris tau labiau patinka. o kas liecia kainas, tai telefonai sie ir skirti tiems kas sugeba juos ipirkt, jeigu nesugebi tai ir nepirk, daug turiu pazystamu kurie turi pinigu daug, bet neperka is principo nes jiems netinka tie telefonai, naudoja blackberius ir t.t. ar kazkas jiems uztai dave per galvas? ne. todel nepilstykit cia is tuscio i kiaura, nepilkit srutu ant apple, neisidirbinekit is samsungo, o tiesiog naudokit ka naudoje.