Sukurta vizitinė kortelė su NFC technologijos palaikymu  (0)

Britų kompanija "Moo" ruošiasi pristatyti „protingas“ vizitines korteles, kurios palaiko artimo veikimo bevielio ryšio technologiją NFC. Šiose kortelėse informaciją bus galima saugoti elektroninėje formoje ir ją belaidžiu būdu perduoti NFC technologiją palaikantiems įrenginiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologija NFC (angl. Near Field Communications) leidžia įrenginiams apsikeisti duomenimis, jei jie yra mažesniu nei 10 cm atstumu vienas nuo kito. NFC dėka, pavyzdžiui, galima atlikti mobiliuosius mokėjimus. Atitinkamos mikroschemos integruojamos į išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus mobiliuosius įrenginius. "Moo" vizitinės kortelės viduje gali turėti duomenis apie kompaniją, nuorodas į jos interneto puslapį, partnerių internetinių puslapių nuorodas ir t.t. Kompanijos atstovai žada, jog „protingų“ vizitinių kortelių savininkai galės atnaujinti joje esančią informaciją su specialia aplikacija, kuri iš pradžių bus prieinama tik "Android" mobiliųjų įrenginių savininkams.

Kol kas NFC vizitinės kortelės dar yra testuojamos, tačiau planuojama, kad šio  modernaus sprendimo pardavimai gali prasidėti jau 2013 m. Pažymima, jog naujovė priklausys taip vadinamam „Liukso“ klasės kortelių linijai, kadangi 50 vnt. tokių NFC kortelių kainuos nuo 35 iki 100 JAV dolerių.

Daugiau apie naujovę žiūrėkite tolesniame video:


 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)