Išmanusis lagaminas riedės iš paskos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2012-10-12 14:25
Tokius bus labai lengva vogti.
kionig 2012-10-12 14:34
Kaip tikram lietuviui pridera mąstyt - iškart mintys apie vogimą.. Galėtum dirbti seime be priekaištų Pavogi, o ten pilna apatinio trikotažo ir kitų drabužių Metų vagystė, matyt, labai praturtės kas nors
Spro 2012-10-12 15:06
Laukiam išmaniosios kepurės:).
faktas 2012-10-12 17:04
, tai aišku, kad juos bus labai lengva vogti, bet tai dar nereiškia, kad būtent aš tuo ir užsiimsiu. (-: Na nebent tie išmanieji lagaminai vagiama pradėtų cypsėti arba šaukti "HELP!"
kionig 2012-10-12 23:44
Tai aš ir nesakiau, kad tu tuo užsiimsi, bet kodėl mintis rašyti apie vogimą atėjo pirmiau(o, gal ne pirmiau)? Kadangi lagaminas draugaus per BT, tai turės kokią nors funkciją, kuri praneš, jog lagaminas yra "out of range". Vis tiek, žmonės lagaminuose nesitampo gi aukso luitų, tai vogimas būtų beprasmis. Geriau iš lagamino sąvininko būtų akirst išmanųjį telefoną ir pinigus nei vogti patį lagaminą P.S. Minčių apie lagaminų vogimus man iš pradžių nebuvo net kilę. Nesuprantu, kodėl kitiem taip kilo?
rimce44 2012-10-13 05:01
Ar apple dar neuzpatentavo sito?
Anonymous 2012-10-13 12:12
Žlugęs 'išradimas' 1. Vienas pats oro uoste nevaikštai, užklius, apvers. 2. Lauke per nelygų ir ne 'stiklinį' grindinį nepavažiuos (balos?). 3. Kai baterija išsikraus reikės neštis rankose. .
Simplicity 2012-10-13 12:48
Tamposi... Matyt per mažai keliauji Pvz., ilgas savaitgalis svečioj šaly arba kelionė verslo reikalais. Tame rankiniame bagaže tada atsiduria ir nešiojamasis kompiuteris su įvairiais dokumentais, fotoaparatas ir kiti vertingi dalykai. Trumpoms kelionėms įprastai pakanka tik rankinio bagažo, su kuriuo praleidi gan nemažai laiko. Ir jį turi pastoviai prižiūrėti, kad kas neįlįstų. Romoje, Paryžiuje, Barselonoje pilna kišenvagių ir vagių, kuriuos tikrai nudžiugintų tavo neatsargiai paliktas lagaminas ar jo turinys. Kelionių metu esu matęs ne vieną išraustą rankinę ar kelioninį krepšį. Vaizdo įraše išmanusis jaunuolis vėžlio greičiui gandrinėja univiere paskaitų metu kur nėra jokių kliūčių. Oro uostuose įprastai yra labai daug žmonių, kuriems lagaminas gali maišytis po kojomis ir būti netyčia nuverstas ant šono. Tada teks išmaniajam jaunuoliui brautis per žmones, kad lagaminą ant ratų pastatyt. Na ir taip kaskart lagaminui apsivertus. Lagaminą visur su savimi tampytis tikrai užknisa - viena ranka pastoviai užimta, bet tokia technologija manęs visai neįkvepia. Per kvailas tas išmanusis lagaminas dar:D
AdutisTM 2012-10-15 00:32
Na bent jau man kažkaip lagaminas su paprastais ratukais didelių problemų nekelia. Susimąstau nebent tada, kai tenka kur nors laiptais kabarotis ar yra ratukams netinkamas paviršius. Tačiau čia išmanusis lagaminas jokio privalumo neturi.