S. Ballmeris džiaugiasi ganėtinai neblogais "Windows 8" operacinės sistemos pardavimais  (0)

Be jokios abejonės, „Windows 8“ yra žingsnis į priekį kalbant apie inovacijas, ką patys per operacinės sistemos pristatymą kalbėjo ir „Microsoft“ atstovai, pavadindami OS tokiu pat svarbu žingsniu, koks buvo įvykdytas 1995 metais pereinant nuo „Windows 3.1“ prie „Windows 95“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau nieko nuostabaus ir tai, kad inovacijos patinka ne visiems. Savo nuogąstavimus išsakė daugybė kompanijų, kai kurios „Windows 8“ netgi pavadinimo „kvaila OS“, tačiau kaip ir kaip ten bebūtų, paskutinį žodį tars pirkėjai, ką „Build“ konferencijoje pabrėžė Styvas Ballmeris.

„Vos po trijų dienų nuo starto, mes pardavėme keturis milijonus „Windows 8“ atnaujinimo paketų.“, - „Build“ konferencijos metu, vykusioje Redmonde, sakė Styvas Ballmeris. „Operacinės sistemos įsisavinimo lygis iš entuziastų yra laba, labai aukštas.“

S. Ballmeris kalbėdamas ir toliau išliko labai optimistiškas apie „Windows 8“ operacine sistema valdomus įrenginius. Jis teigė, kad kitais metas bus parduoti dešimtys milijonų „Windows“ sistemų, kurios veiks „Windows 8“ arba „Windows 8 RT“ operacinių sistemų pagrindu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: