Priklausomybės forma: Negaliu be telefono!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kadras 2012-11-07 13:57
Man yra 3dalykai, pamineti is straipsnio, bet as tikrai nelaikau saves priklausomu nuo tel. 4. Patiriate didžiulį stresą jei telefoną pamiršote, išsikrovė baterija ar pametėte ir kurį laiką tenka pabūti „ be ryšio“. Dabar yra toks amzius, kad visada turi buti su rysiu. Nezinai kada tau paskambins is kompanijos, universiteto ar dar ko. Todel manau siais laikais yra tai normalu. 7. Dažnai keičiamas telefono aparatas į vis naujesnį, turintį daugiau funkcijų, galingesnį, spartesnį ir pan. Tik įsigijus naują modelį, jau galvojama apie kitą. Siaip nlb domeciausi naujausiais telefonais, bet kai skaitau technologijos.lt kiekviena diena po 3-5 kartus, akivaizdu kad suzinau apie ka tik isleista google nexus ar galaxy telefona, todel ir norisi pasikeisti. Bet keiciu tik kas metus. 10. Esate keleto skirtingų telefonų ir SIM kortelių savininkas ir nuolat jais naudojatės. Taip turiu 2 SIM korteles, viename telefone, bet jas turiu todel kad is vienos skambinti galiu nemokamai, o kitos rasyti sms nemokamai. Tai cia tik taupumo sumetimais.
azotas 2012-11-07 14:43
Man nebent ketvirtas, bet ir tai nejauciu jokio streso jai nepasijemu jo su savim tiesiog geriausia ji turet nes kaip rase nezinai kada kas gali paskambint. Pats telefonas pas mane 4 ar 5 metu senumo ir nesiruosiu keist nes mano poreikiam pilnai pakanka.
vvv2 2012-11-07 14:47
Kadras 2012-11-07 15:07
Nu matai yra tokia situacija, kad as dabar ieskausi darbo(juroje) ir esu daves pilna anketu po ivairiausias firmas. Ir ka sudomina, niekas el laisku neraso, o skambina kad suzinoti ar esi juroje ar ne.
trapecijus 2012-11-07 18:29
Seniai beskaičiau tokio lygio straipsnį...
Strong_Bad 2012-11-07 23:30
Stresas del pamirsto telefono gali kilti tik tada, jei pirmine priezastis butu laukiamas skambutis ar numatomas susisiekimas tuo laikotarpiu. O jeigu "o jei kas paskambins" ir dangstyt tai "siais laikai", pripazinkim siokia tokia priklausomybe esant. Juk visdelto, jei sitas "o jei paskambins" skambutis ir ivyks, tai gryzus rasi, kas bande susisiekt ir visad galima atskambint pasiklaust, o jai jau tikrai svarbus reikalas, tai tikrai skambintojas paskambis veliau ar kita diena. /juk neselini savo draugams ar pazystamiems uz nugaros vien del to, kad gal netycia nores su tavim pasikalbet. Jei tikrai nores, tai patys prieis. Ir cia nebus nei koks neisivaizdinimas nei ka. Paprasciausiai reik baigt ieskot argumentu savo priklausomybems pateisint.
vvv2 2012-11-08 09:16
- Kaune Laisvės alėjoje visos vaikšto su stačiai atkištais rankoje laikomais mobiliakais ir "susikaupusios" bukai rašinėja bukus SMS apie savo bukus draugus..