"S Beam" technologija: kaip dalytis failais vos suglaudus telefonus? (Video)  (2)

Visai neseniai failų dalijimasis susilietus telefonams atrodė iliuzija. Vis dėlto šiandien tai – realybė. Tiesa, taip paprastai dalytis failais kol kas gali tik tie, kurie naudoja kompanijos "Samsung" išmaniuosius telefonus "Galaxy S III" arba "Galaxy Note II", nes tokią galimybę užtikrina juose integruota „S Beam“ technologija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paprasta kaip du kart...

„Norite greitai ir lengvai pasidalyti vakarėlio nuotraukomis arba ką tik sukurta prezentacija? Su „S Beam“ be vargo galite siųsti failus arba nuotraukas į kitą tokią pačią technologiją turintį aparatą vos sulietę prietaisus nugarėlėmis“, – skelbiama „Samsung“ pranešime.

1 žingsnis.

Telefono nustatymuose įjunkite NFC (Near Field Communication). Tai tam tikras nedidelio atstumo poravimo protokolas, sukuriantis saugų ryšį tarp dviejų prietaisų. Kad įjungtumėte NFC, spustelėkite kairįjį meniu mygtuką, pasirinkite „Nustatymai“ (angl. Settings) ir „Daugiau nustatymų“ (More settings). Tuomet uždėkite varnelę kvadratėlyje šalia NFC.

2 žingsnis.

Paspauskite „S Beam“ ir įjunkite (On).

3 žingsnis.

Atsidarykite aplanką su failais, kuriais norite dalytis. Galite dalytis nuotraukomis, vaizdo failais, žmonių kontaktais, tinklalapių nuorodomis ar net aplikacijomis iš „Google Play“ parduotuvėlės.

4 žingsnis.

Nugarėlėmis suglauskite savo ir failo gavėjo telefonus, kuriuose įjungta „S Beam“ technologija. Vaizdas telefono ekrane susitrauks ir netrukus išvysite tekstą:  „Prilieskite, kad pasidalytumėte“ (Touch to Beam).                    

5 žingsnis.

Spustelėkite ekraną. Dabar galite atitraukti prietaisus vieną nuo kito ir išvysite, kaip failas siunčiamas į jūsų kolegos telefoną.

Paprasta, tiesa? Kad būtų dar paprasčiau, siūlome pasižiūrėti šmaikščią „Samsung“ reklamą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(12)
(0)
(12)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: