„Surface RT“ planšetinio kompiuterio pirkėjas iš JAV padavė „Microsoft“ į teismą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DarkNRG 2012-11-17 15:16
Skelbiama, kad vidine atmintis uzima 32 GB. Ir nemanau, kad microsoftas kur nors skelbia, kad visus 32 GB ir galesi isnaudoti. O kad visos OS uzima vietos visi ta zinom. (nors su 16GB jie kazakaip persistenge..) Iseina, kad is esmes niekas nieko neapgaudinejo, nes nieko zadeta ir nebuvo. Tikiuos teismas ipareigos ta teismu troli, apmoketi teismo islaidas
infoguru 2012-11-17 20:40
Lygiai taip, kaip tu net durniumi apsimesi, kad tik MS apginti. Visi perka produktus kur aprašymuose būna 32Gb. Niekas nežiūri ar ten Free space ar disk (Čia kaip kažkas apie kilobaitus šnekėjo). Niekas nekreipia dėmesio į tai kad ten kokie keli GB mažiau būna, bet kai 50% mažiau tai jau ir asilui aišku, kad tai akivaizdi reklaminė apgavystė. Ir jei tamsta to nesuvoki tai arba esi MS torlis/evangelistas/whatever (kas ir taip aišku iš tavo nuolatinių M$ biased pasisakymų) arba tau patinka kai tave visokie marketingistai per visus galus d*****na. Tai aišku tam tikra sado-mazo forma, tad kaip sako yra visokių.
infoguru 2012-11-17 21:15
O kam dirbti jei ir taip perka? "Fools money too." kaip sako.
Giedriusd 2012-11-18 12:58
tie kurie cia smaikstauja apie free space ir hdd space yra tikri pokstininkai ir matyt net sistengia pakrutinti savo smegenu. Kad jau yra susiklosciusi situacija tokia jog pirkdamas 1000GB diska, ant kurio dezutes butent taip aiskiai parasyta kad cia 1TB bet gausi ~931GB, nereiskia kad taip ir turi buti. Tai jau yra didele apgaule del kurios kazkokiu metu dauguma buvo apsigave. Man keista kaip tokioje amerikoje dar niekas del tokiu dalyku iki iki galo neprisiteise. Taip ir cia, perki 32GB tableta, gauni 16GB free space, ir taip jau tas skaicius 32GB labai mazas lyginant su dabartiniais hdd, bet to negana, dar ir ta per puse padalina ir tau lieka tik puse to vietos kurios tikejaisi. Produktas is vienos zymiausiu pasaulinio garso kompanijos, kaina tikrai nera zema, tad nesitiki kad cia kazkokia kinieciu kopija is kurios bet ko galetum tiketis, taciau tave apgauna ir dar sako kad pats 'kvailas', nes vat nepasiskaitei kaip cia is tiesu yra. Ne apie tai kalbame kad teisiskai taip butu vienaip ar kitaip, kalbame apie sveika prota, kurio cia nelabai rasi, tai yra legalus apgaudinejimas pirkeju, nekenksmingas perdaug nes visi taip daro (darosi panasu i kartelini susitarima) ir kas baisiausia, kad didele dalis visuomenes tam net pritaria. Nezinau tik kokioje vietoje ta EGO pakaso sita procesija, matyt kazkas panasaus: "va as zinau tai, as protingesnis, o tie kiti kvailiai va nusipirko nepasiskaite ir dabar verkia, taip jiems ir reikia."