10 mokslinės fantastikos ginklų, kurie jau egzistuoja ir realybėje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Novator 2012-11-19 11:25
Kurie iš šių projektų kuriami Rusijoje?
Jonas17 2012-11-19 15:56
Nėvienas. Galbūt rusai neviešina? O galbūt tik nori, kad taip manytume. P.S. Prisiminiau, rusai buvo išradę išmatomis užtaisytus tankų šovinius. Tokio išradimo privalumas yra, kad jei tankistus prispiria, jie gali "ekonomiškai" panaudoti savo krūvą prieš priešą
Aidas 2012-11-19 16:38
Beje, tai pats baisiausias šiuo metu žinomas ginklas.
azotas 2012-11-19 16:40
Neaisku ka jie daro ir ka ne, kiek pastebejau jie nlb megsta viesint. Va cia yra bepilotis MIG-Skat rusu gamybos, bet youtube video idetas 2010 metais tai keista, kad nera iki siol video kaip jis skrenda. Tik kaip ant zemes stovi. http://en.wikipedia.org/wiki/MiG_Skat http://www.youtube.com/watch?v=73m7YAdjQAg Dar nezinau jai atsimeni tai kai iranas nuleido amerikieciu drona rusai su kinais iskart prisistate pas juos, kad galetu apziuret ta drona tai zinai gal darys copy,past. Skaiciau, kad ten irgi lazerius kurs numusinet raketom ar lektuvam, bet kalbos tik ir lieka kalbom jai nera realiu rezultatu. Idomus dalykas dabar yra tas, kad rusai masiskai supirkineja technika is europos sajungos saliu ir kas geriausia europa jai parduoda.Atsimenat Mistral klases laiva is prancuzu tik dabar nezinau kokioi stadijoi tas sandoris. Dar prancuzija su rusija deras del ateities kario irangos ar kazkas tokio http://ru.wikipedia.org/wiki/FELIN .Dar galim paminet, kad rusai bando vokieciu Boxer GTK http://ru.wikipedia.org/wiki/GTK_Boxer , dar volvo naudoja, tai pat vezas specelistus is prancuzijos, kad jiem padetu kurt nauja tanka. Aisku cia ne moksline fantastika tik siaip paminejau, kad jai reiks kariaut tai gera tikimybe, kad rusai naudos europos sajungos technika, bet gal Rusam taip ir geriau kam kurt savo ir svaistyt babkes ? kai galima nusipirkt is europos sajungos ir pradet kopijuot juo labiau kokybe mazai kuo skirsis, kaip karo menas raso jai nori nugalet priesa nugalek ji jo paties ginklais. Bet hey nieko cia blogo tiktais biznis.
Jonas17 2012-11-19 17:09
Tikrai. Labai siaubinga mirtis. Tik pagalvok ką reiškia būti peršautam išmatų...
Creatium 2012-11-19 18:34
Kažin ar rusai patys žino ar jie gamina ką nors ar ne...
immortallt 2012-11-19 22:01
Vienas sadistiskiausiu ginklu yra siaip medine mina ar medine granata - mirti, greiciausiai nemirsi, bet visa gyvenima kankinsies su medzio skeveldromis.