"Samsung": "Be mūsų technologijų nebūtų jokių iPhone ir iPad"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GM 2012-11-27 13:11
Kaip bebūtų, abi kompanijos iš tų teismų skandalų galiausiai išlošia. Pasaulinio lygio reklamą pasidaro ir tiek. Jeigu net tokie gigantai kaip CNN apie tuos teismus labai dažnai šneka...
IgnasS 2012-11-27 13:14
Jau bande Apple ismesti Google Maps, kuo tai baigesi - visisku Apple fiasko, kai visas internetas is ju tyciojosi ir Apple sako Googlui - *begging voice* "Please, let our users use your maps service..."
moo 2012-11-27 13:17
Pridėčiau dar šį 2006 metų Samsung media grotuvą. Tiesa jis nėra "touch" ir yra stacionarus, bet jei jau kalbame apie gaminių dizainą, o ne tam tikrą funkcionalumą tai įdomu: http://www.engadget.com/2006/03/09/sams ... ies-music/
Crimson88 2012-11-27 13:21
nenoriu veltis tas apple vs world diskusijas, bet... na pradžiai reikia paminėt kad su apple fanboys diskutuot ir jiem kažką išaiškint yra tas pats kas žaisti šachmatais su balandžiu, kad ir kaip gerai žaisi balandis vistiek vaikščios ant lentos vartys figūras su snapu ir šiks cheers mates
Sngz 2012-11-27 13:22
Kažkas užsiminė apie ginčą, čia tiesiog diskusija Na Applas googlui dėl paieškos įkast nelabai gali, pagrindinis srautas į google atkeliauja tikrai ne iš iphonų ar ipadų, o vat, jei googlas uždraustų naudoti google paiešką apple produkcijoje, tada labai daug apple klientų būtų nepatenkinti, taip pat ir su google mapsais, nes šitoj vietoj apple produktas kolkas tikras mėšlas. Bet čia tik smulkmenos, googlas valdo milžiniškus kiekius informacijos, o va pagal tai jau galima skirstyti, kas įtakingas, o kas ne. Dėl samsungo, jis smulkesnis už googlą, bet taippogi, atsisakys applas samsungo procesoriu, okey, samsungo pelnas stipriai sumažės, bet kas kitas sugebės patenkinti applo poreikius? Ir dar išlaikyti tą vadinamąją kokybę? Taip samsungas praras stambų klientą, bet obuoliui apskritai pradės pamatai klibėti, nes ipadas be procesoriaus nevertas daugiau nei pjaustymo lentutė. Ir galiausiai, googlas ir samsungas be planšečių/mobilkų stiprūs ir kitose rinkose, vienas paieškoje, kitas elektronikoje, o applas susikoncentravęs į vieną rinką ir tai nesugeba pilnai išlaikyti savo pozicijos. Taigi tokie mano argumentai. Įsivėlėm turbūt į bereikalingą diskusiją, nes tu turi savo nuomonę, o aš savo ir tikrai vienas kitam nieko neįrodysime, abi nuomones reikia gerbti.
sigitas69s 2012-11-27 14:20
Tu čia gerai pasakei. Bet juk fanas tas pats kaip religinis fanatas- nebandyk žodžio prieš pasakyti, sujės su visais batrakais. Prisiminkit liečiamu telefonu pradžia: 1 Buvo Palm, bet ne telefonai 2 Qtec jau sujungti su telefono funkcijom kuriuos HTC fabrikai gamino 3 O toliau patys žinot, lavina iš visu pusiu
trapecijus 2012-11-27 14:38
Bet ar ne juokinga, kad Samsungas nukopijavo tą ''smulkių kopijų rinkinį''? Žodžiu kopija n+1. O jei pradėt ieškot galų iš praeities, tai galima drąsiai teigti, kad iPhone yra 1959 metų IBM kopija - juk jie išrado procesorių p.s. po straipsniais apie Apple moderatoriai turi puikias galimybes atrinkti trolius bei šiaip forumo taisyklių nesilaikančius dalyvius ir bent jau padalinti po įspėjimą.
werafonas 2012-11-27 16:01
Ir kam gi, troli? Kad būtų atrenkama tik "teisinga informacija"?
trapecijus 2012-11-27 16:17
Kad būtų mažiau šiukšlinama viešoje erdvėje. Negi taip sunku suvokt ką rašau?
Xdmin 2012-11-27 16:25
Man tai keista kad taip stipriai akcentuojat "kas pirmas isrado". Kas svarbiau, ar kas pirmas isrado rata ir ji visi pamirso, ar kas ta rata prisimine ir parode kaip naudoti reikia, kuri naudojam iki siol? Iki iPhone buvo tu touchscreenu, buvo telefonu panasiu dizainu, bet visi nevyke gaminiai arba tiesiog nepopuliarus. Copy-, stai ka daro Apple. Paima geriausias funkcijas ir sudeda i viena aparata. Jei tai butu draudziama, tuomet tik vienas telefonu gamintojas galetu savo telefonuose naudoti uzrakinimo funkcija, kazkuris kitas turetu interneta ir t.t. del dizaino, gerbiu kompanijas tokias kaip HTC, Nokia, Motorola, Blackberry, nes jos kuria savo dizaina. Tuo tarpu Samsung, kai pamate kad iPhone ispopuliarino "ju" dizaina, ji nukopijavo vos ne aklai. Apple nesukure kazko inovatyvaus, taciau jie sukure naujas rinkas. Kiti bande, taciau patirdavo visiska fiasko. Tai vis dar manote kad Apple nieko verta?
Crimson88 2012-11-27 16:35
apple pasisekė nes jie turi savo gerbėjų būrį nuo tų laiku kai apple tikrai kurdavo kažką naujo nuo MAC iki pirmųjų iPod ir kai apple net man buvo kokybės etalonas. ir visiškai nesvarbu ar tas jų iPhonas iš tiesų geras ar jis mėšlo krūva jį vistiek būtu pirke milijonai žmonių vien pasiklausę kaip Steve Jobs jį pristatė. ar būtu pasisekę taip kokiai kitai kompanijai tarkim seniai pamirštiem motorola, jeigu jie būtu nors ir identiška iPhone sukūrę manau ne... niekas apie juos dabar nešnekėtu nes apple būtu sukūrę identiška produkta tik 2X brangesni su apple logo ir priedu būtu padave motorola į teismą visi pirktu apple telefona ir dabar šnekėtu kaip apple išrado smarthonus ir naujas rinkas teko skaityt pasisakymu kad Steve Jobs išrado kompiuterį ir ką tu tokiam žmogui išaiškinsi? androidas jau buvo kol dar nebuvo iPhone buvo ir telefonai, buvo ir kalnas prietaisų kurie kelis metus iki apple invazijos jau atrodė taip kaip dabar atrodo iPhone ir iPod ir iMac ir visa kita, nieko apple neišrado, nieko nesukūrė tik žmogus aklas su praplautom smegenim gali taip šnekėt viskas ką apple turėjo ir visa jų sėkmės paslaptis buvo genialus pardavėjas Steve Jobs kuris ir iš degtukų dėžutės su apple logo padarytu tai apple išradimu
Shinigami 2012-11-27 16:40
Čia ne obuolio nuopelnas, o S. Jobso. Tačiau S. Jobso jau ne bėra. Taip pat, kažkas iš populiarino ratus su guminėmis padangomis. Tačiau negirdėjau, kad kažkurie padangų gamintojai mokėtu kažkokiam asmeniui kad jis leistu gaminti gumines padangas.
TLas 2012-11-27 18:45
ka cia parasyt tuo norejai? kad viena karta anglu kalbos oamokoj esi buves?:)) nemoki tai nerasyk visai. gi lietuviskai cia visi supranta.
Xdmin 2012-11-27 19:42
Nera patento - nera kam moketi.
Crimson88 2012-11-27 19:46
esmė tame kad jei androidas būtu apple kurinys dabar šnekėtumėt visai ką kitą ir visai kitaip
Xdmin 2012-11-27 19:54
Pries vadindamas mane Apple fanboy'u pasiziurek i save, nes matai tik viena puse. Pagal tave turbut trukumu neturi tik Android, nes juk pats greiciausiai ji naudoji.
MrT 2012-11-27 20:21
Arba tu nematei Star Wars. Beje, Einsteinas pasinaudodamas Brauno judejimu irode atomu egzistavima, bet prie to is dalies atvede Braunas. Esme, kad reikia moket panaudot tai, kas atrasta. Jei ne Jobsas nematytume tokiu irenginiu, kokius matome dabar. Kas is to, kad buvo kazkokie niekiniai gaminiai - ne tame esme.
Crimson88 2012-11-27 20:55
nevadinu taves apple fanboy ir nesakau kad android tobulas, turiu visokių prietaisų užsiemu remontu, perpardavinėjimų ir t.t. nesakau kad apple blogai tik sakau kad pervertinta ir visos tos kalbos apie apple sukurta revoliuciją, išradimus ir t.t. yra totalus bullshit
laimius 2012-11-27 21:04
Man patinka apple produkcijos patikimumas, bet ne ju operacinės. Tad žiūrint iš šalies kiek tai įmanoma - apple vogė ir patentavo, padarė daug neblogų įrenginių, bet kai kiti elgiasi panašiai, kažką kuria pasinaudodami galbūt jų idėjomis ar bendrais bruožais - eina į teismus ir pan. Čia kaip ir realiam gyvenime - patys didžiausi vagys - patys agresyviausi. Ir šiaip pagal verslą Apple man panašūs į NOKIA, ir manau pabaiga jų bus panaši kada padarys kelis blogus žingsnius. (Dėl NOKIA aišku tikiuosi dar atsigaus...) Arba apims daugiau rinkų su naujomis paslaugomis ir produktais.
Paprastas_zmogus 2012-11-27 23:16
Kaip tai "nesugeba išlaikyti savo pozicijos", jei pinigus uždirba vis didesnius ir didesnius?