Kitų metų išmaniųjų telefonų flagmanai bus su 5 colių įstrižainės ekranais  (20)

Šie metai, nežvelgiant į išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridą „Samsung Galaxy Note II“, pasižymėjo tuo, jog išmaniųjų telefonų flagmanai turėjo didesnius ekranus, nei įprastai. Jie naudojo 4.7 arba 4.8 colio įstrižainės ekranus, bet kitais metais ekranai bus dar didesni.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų išmaniųjų telefonų „žvaigždės“ buvo „Samsung Galaxy S III“, „LG Optimus 4X HD” ir „Optimus G”, „HTC One X” bei Google Nexus 4. Visi šie telefonai turi 4.7 arba 4.8 colio įstrižainės ekraną. Išimtis tėra „Apple iPhone 5“, kuris apginkluotas 4 colių įstrižainės ekranu.

Kad ir kaip ten bebūtų, neatrodo, jog tai yra riba. Rinkoje jau pasirodė „HTC Droid DNA“ išmanusis telefonas, kuris turi 5 colių įstrižainės ekraną ir kurio laukia Europos rinka, tačiau kitais metais išvysime dar mažiausiai bent du tokio tipo išmaniųjų telefonų flagmanus.

Norint pasiūlyti ekranus su „Full HD“ raiška (1920x1080), gamintojams neliko nieko kito, kaip šiek tiek padidinti ekranus. Taigi kitais metais pasirodysiantys tiek „Samsung Galaxy S IV“, tiek ir „LG Optimus G2” įrenginiai veikiausiai turės 5 colių įstrižainės ekranus, bet šie gebės atvaizduoti jau minėtą Full HD“ raišką, kas šiek tiek atperka jų didesnį dydį, bet ar tai jau - riba? Parodys, matyt, tik laikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(26)
(0)
(13)

Komentarai (20)