Šaltiniai: „Apple“ jau bando naują „iPhone”  (11)

„Apple“ jau bando naują „iPhone“ telefoną. Apie tai byloja įrangos kūrėjų įrašai. Internetinio portalo „The Next Web“ atstovai teigia, jog tokią informaciją atskleidė vienas iš naujojo mobiliojo įrenginio kūrėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, jog viešai neįvardijamas asmuo parodė įrašus, kurie rodo, kad „Apple“ jau bando techninę įrangą, susijusią su naujuoju telefonu bei naują operacinę sistemą „iOS 7". Ši operacinė sistema, tikimasi, pasirodys šių metų viduryje. Kai kurie kiti „iPhone“ programėlių kūrėjai teigia nustatę, kad jų sukurtos aplikacijos buvo atsisiųstos ir naudotos įrenginiais, kurie dar nėra išleisti.

Įrašuose naujasis telefonas yra įvardijamas kaip „iPhone 6.1”. Kadangi „iPhone 5” yra įrašuose vadinamas „iPhone 5.1” ir „iPhone 5.2”, manoma, kad „Apple“ bando naujos kartos techninę įrangą, o ne ankstesnių modelių modifikacijas.

Jau anksčiau pasirodė žinių, kad „Apple“ ketina birželį ar liepą išleisti naują telefoną, kurį daugelis šaltinių vadina tiesiog „iPhone 5s” - matyt, atsižvelgdami į tai, jog po "iPhone 4" išleidimo pirmiausia sekė modelis "iPhone 4s".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: