Visi optiniai diskai brangs iki 50 %

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dizaika77 2013-01-04 15:08
Kaip gali buti naudingas siuolaikinis optinis diskas pvz del filmu??? Torrent - External HDD - Wifi - Full HD Tv!! O taip nebepamenu kada pirkau tokius dalykus.... nebent masinoj ka pagrajint ar startupini pasidaryt
Lixteris 2013-01-04 16:37
Pats žiūriu filmus tik per planšetinius kompiuterius, tačiau specialiai perku ypač gerų filmų DVD ar Blu-Ray. Tiesiog gražu žiūrėt specialioje lentynoje namuose, jog turiu originalias, man ypač patikusių filmų kopijas. Dėl laiko stokos negaliu dažniausiai aplankyti kino teatro, tad taip tarsi sumoku už tai, kad jame nebuvau.
ashirviskas 2013-01-04 17:33
jis kalbėjo apie tuščių optinių diskų pirkimą
Shinigami 2013-01-04 18:53
O į kokius diskus manai yra įrašomi filmai? Į pilnus? Įrašų kompanijos taip pat turi pirkti tuščias laikmenas ir į jas įrašinėti savo filmus. dizaika77 kada paskutini karta pirkai traktorių arba kombaina? Kada paskutini karta pirkai laivą ar lėktuvą. Kada pirkai dangoraiži? Niekada? Tai matyt šie daiktai ir visi kiti daiktai kuriu TU neperki nėra reikalingi. Žinai, ir tokių daiktų kurių tu neperki pasaulyje yra gan daug. Ar tai reiškia, kad jie visi yra ne reikalingi nes tu jų neperki? O jei juos kažkas kitas perka? Musu įmonė pastoviai perka optinius diskus, nes valstybinės institucijos reikalauja, kad jiems pateiktume skaitmeninius duomenys įrašytus laikmenoje. O gal siūlai pirkti HDD ir juos nešti į valstybines įstaigas?
X-log 2013-01-04 21:20
[quote="Shinigami"] O į kokius diskus manai yra įraÅ¡omi filmai? Ä® pilnus? Ä®rašų kompanijos taip pat turi pirkti tuÅ¡Ä
Lixteris 2013-01-04 21:45
Jokio skirtumo, kaip tai daroma. Esme yra ta, kad iprastiniu optiniu disku paklausa mazeja, nes ja sumazino vis mazejanti flash atminties kaina ir didejanti interneto sparta, pingantys paslaugu paketai debesyse. Neteko girdet vaikinu, kurie rasytu informacija i Blu-Ray diskus, nes jie tiesiog nepatogus - maza kas isvis turi Blu-Ray grotuva ne filmams. O DVD diskai, kad ir Dual Layer, kartais tiesiog yra per mažai palyginus su 16GB flashu. Taigi nieko keisto, jog disku gamintojams jau spjaut ant diskus naudojanciu galutiniu vartotoju. Visi ziuri kaip itikti tiems, kas diskuose tiekia medziaga dideliu mastu - programine iranga, zaidimus, filmus, dar ka nors. Matydami mazejima (10%, rasyta naujienoje), jie nusprende viska atsverti didesne kaina.
Shinigami 2013-01-04 23:47
Nueik į kokia maxima kur pardavinėja žaidimus ir filmus po 10 lt, ir ten nerasi nei vieno žalsvo/melsvo kompakto Bet ir tai nekeičia fakto, kad yra pakankamai daug juos naudojančių asmenų. Žinoma dauguma jų įmonės, o ne privatūs asmenys.
Talkatif 2013-01-04 23:51
Lėšų švaistymas dėka debilų.
Shinigami 2013-01-05 10:09
Tu net ne įsivaizduoji kokie ten debilai dirba. Ne tik reikalauja informaciją atnešti skaitmeninėje laikmenoje, bet ir pasirašyti su programomis JustaGE arba sigma. Bet paskui dauguma iš jų patys nebe sugeba šių failų atidaryti. Nes neturi reikiamų programų. Ir tada jiems dar reikia pristatyti ne pasirašyta failų kopiją. Ir taip gan greitai baigiasi visas didelis indelis kompaktų. Kompakte telpa 700 MB, o failai užima įvairiai, nuo 10 MB iki 100 MB.
trapecijus 2013-01-05 12:55
Šioks toks offtopic. Turiu vieną gerą pažįstamą, kuri dirba didžiulėje elektronikos parduotuvėje (Airija). Ji sakė, kad šiemet prieškalėdiniu ir pokalėdiniu laikotarpiu blue-ray grotuvų buvo parduota gal tris kartus daugiau nei prieš metus. Na čia žmonės mėgsta nuomotis filmus, tad nusipirkę geresnius tv nori ir geresnio vaizdo. Todėl manau, kad dvd ir blue-ray diskų poreikis tam tikruose regionuose išliks ar net išaugs.