„Samsung“ parodoje „CES 2013” turėjo ir daugiau lanksčių ekranų pavyzdžių  (38)

Vakar mes rašėme, jog „Samsung“ pagaliau pristatė išmaniojo telefono viziją su lanksčiu OLED ekranu. Ji nebuvo visiškai tokia, kokios laukėme, nes tiesiog pasiūlė įrenginio dešinėje pusėje užlenktą ekraną ir nieko daugiau, tačiau tai nebuvo viskas, ką pristatė „Samsung“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apačioje esančiame video įraše „Samsung“ atstovai šiek tiek kalba apie LCD ekranų evoliuciją, puikų „Google Nexus 10” planšete naudojamą Pietų Korėjiečių sukurtą ekraną, tačiau per kalbą daugiausiai dėmesio sulaukė lankstūs ekranai, kurių rinkoje šiuo metu iš esmės nėra.

Naujieji „Samsung“ lankstūs OLED tipo ekranai gavo „Youm“ vardą. „Youm“ apims visą seriją lanksčių „Samsung“ OLED ekranų, kurie taip pat bus išskirtiniai tuo, jog nenaudos stiklo, kas šiuo metu yra įprasta, tačiau bus pagrįsti plastiku. Tai leis padidinti ekranų atsparumą.

Kaip realų prietaiso prototipą, „Samsung“ pademonstravo tik jau minėtą, vakar aprašytą įrenginį su dešinėje pusėje užlenktu ekranu. Kai kas kalba, jog tai naujojo „Galaxy S IV“ dizainas, tačiau artimiausi metai su lanksčiais ekranais parodys, kokių įrenginių dizainų mes iš tiesų sulauksime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(0)

Komentarai (38)