Su nauja versija, „Bluetooth“ technologija žvelgia į mažesnį energijos suvartojimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2013-01-22 00:19
O, apie veikimo atstumą nieko ir nepasakyta. Manyčiau, kad ypatingai taupiems įrenginiams jis bus nedidelis iki 5-10 metrų. Kaip ir dabar panašiai. O, su kitais galbūt irgi taip pat.
silentwatcher 2013-01-22 08:11
Tai kad šitas straipsnis pusantrų metų pavėlavęs. Citata iš Wikipedia: "The first device to get the Bluetooth v4.0 spec was the iPhone 4S which came out in October 2011"
Arns 2013-01-22 09:55
pati technologija gal ir galėjo būti panaudota seniai, bet pardavimuose įvairių žymėjimų dar neteko matyti, visur tik paprastas bluetooth nurodytas. Kitas reikalas yra tame, kad standartiavimas visados eina vėliau, jau po išradinėjimo. Kaip pvz su HDMI, visi žino apie 1.4 standartą, kad tuo pačiu kabeliu gali eiti ir garsas ir vaizdas, tačiau ant naujų pakuočių nerasi jokio užrašo apie tai. O taip dėl to, kad visi dar nesusitaria kaip tą standartizuot, tad oficialiai negalima rašyti kad jų sukurtas laidas veikia jau šiuo standartu (ant senesnių pakuočių dar galima rast, bet ant naujų dažniausiai žymėjimas tik 3D). Tad gal ir su bluetooth tas pats, ilgą laiką aiškinosi kaip apibrėžti ribas, nuo kada galima tokį arba anokį dėti žymėjimą.