Kurios naršyklės geriausiai saugo nuo sukčiautojų puslapių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2013-01-22 09:36
Naudoju Opera nuo kokios turbut 6 versijos. Anksciau apie 8-10 versijas opera i caha labai daznai pagaudavo koki kenkejiska koda, bet avira-free, tai atpazindavo ir be vargo pasalindavo. Dabar nuo v11 jau nepasitaiko tokiu dalyku. Labai keista, kad FF tokia isgirta visu narsykle kaip saugiausia, visai nesublizgejo
Arns 2013-01-22 09:46
gera naršylė Opera, bet paskutiniu metu nė nežinau ko ji pas mane kompe kaip vėžlys atidarinėja viską, o apie youtube žiūrėjimą nė kalbos (pvz jei pradėjo kraut video, tai visas internetas paskiriamas tik jam)... Galvoju gal reik švariai ištrint ir persirašyt. Nors sunku pasakyti ar padės, nes kažkur nuo 10.50 versijos pradėjo žiauriai lėtėti ant mano kompo.
bahuriux 2013-01-22 10:29
Opera yra superine narsykle, bet jie yra susipyke su GOOGLE, todel i Opera googlo servisai tokie, kaip tube, siuncia sumazinta duomenu kieki. Ir dar tube per opera eina HTML5 standartu, o tas labai gliucina. Yra keletas trick'u, kaip tas prblemas spresti. 1. reikia nustatyti kad opera save identifikuotu kaip kita narsykle, geriausiai kaip firefox, issiaikinau bandymo keliu. spaudziam Ctrl+F12>Advanced>content>Manage Site Preferencies>Add>General (irasom i Site "www.youtube.com" be kabuciu)>Network>"Browser identification" parenkam Identify as Firefox>spaudziam OK 2. Reikia isjungti ta nesamone tubej su HTML5, kad rodytu po senobej (kad ir kaip as jo nevirskinu) Flash. Einam i http://www.youtube.com > apacioj spaudziam ant "Try something new!" > tada spaudziam ant "Leave the HTML5 Trial" ir bedos pasibaigs. Yra tema uzvesta forume apie operos konfiguravima ten daugiau tricku yra. Dar tavo atveju reiketu isjungti pastovu duomenu cashe atnaujinima Ctrl+F12>>History>Check documents>Never>Check images>Never>OK Dar nepakenktu, jei esi tubes su daugybe tabu ziuretojas ir flash reklamu nemegejas stai ka padaryti. Ctrl+F12>content>sudelioti visus paukscius ant "enable animated..", "Enable Java..", "Enable plug-ins" ir butinai "Enable plug-ins on demand">OK. Sitas daro 50% Opera tuo, kuo opera ir yra, kita 50% patogumas ir greitis.
modis 2013-01-22 10:32
Norėtūs pasidžiaugt Opera (mano naršyklė), bet manau toks geras rezultatas, nes nepopuliarios naršyklės nepuola specifiškai. Populiarių naršyklių spragos geriau ištyrinėtos ir jas atakuoja. Bottom line, aš kaip Operos naudotojas laimiu O dėl Arns komentaro, tai pirma Googlas nelabai stengiasi palaikyti Operą savo saituose. Antra, aš to nepastebėjau O kad daugiau navarotų pridėjo į naršyklę tai faktas. Kaip ir visi likę gamintojai, nuo to niekas dar negreitėjo. P.S. kol rašiau bahuriux jau parašė mano mintis Ir net sprendimą įmetė. Dekuliux
Dragoon 2013-01-22 11:56
na, reikia nepamiršti ir tokios smulkmenos, kaip naršyklių įskiepiai. Pavyzdžiui ad-block plus, kuris dažnai būna vienas pirmųjų įskiepių, įrašomų kad ir firefox naršyklėje. Šis įskiepis patikimai blokuoja phishing'o puslapius ir panašius dalykus
modis 2013-01-22 12:00
Tai įskiepius visos (beveik) naršyklės turi. O kiek žmonių juos naudoja? Tikrai ne dauguma. Tai kūrėjų aplaidumas ir pasikliovimas third party softu tikrai neatleistinas.
ZmogZ 2013-01-22 13:33
Iš kur tokių blevyzgų ištraukei? Opera su Google jau kažin kiek metų bendradarbiauja, dar kad srautą mažintų priklausomai nuo naršyklės nesu matęs, o html5 grotuvas youtubėj pagal nutylėjimą visada išjungtas būdavo.
bahuriux 2013-01-22 13:57
Kazkur internetuose gandu prisigaudziau, del nedraugystes tarp operos ir googlo, bet tai ne esme. Esme (musyse) tame kad isbandziau identiska video su identiska raiska pakrauti per ivairias narsykles ir praktika parode, kad ant operos googlas dejes. Akivaizdziai matesi skirtumas, kai bandai paziureti ant full HD. O del HTML5 tu opera naudoji, mes cia kalbam apie youtube jei ka? Nes HTML5 tubej, tik ant operos by default ijungtas. Gali nekreipti demesio i nepatogumus, kai ant operos neina paziureti tubes normaliai HD raiska, slinkimo juosta sokineja ant full screen, video nekrauna, nors interneto greitis leidzia vienu metu kelis tokius vido ziureti ant keliu kompu. Bet as ne is tu kurie su tuo taikstosi.
FtBall 2013-01-22 15:19
Off topic: Dabar gana populiari tokia filosofija, kad kiekvienas gali pasirinkti, ką nori. Vieniems iš to nauda, kitiems žala. Panašiai kaip komunizmas vs kapitalizmas - vienur tau pasako ką daryt ir darysi tai visą gyvenimą, o kitur tau yra teorinės galimybės būt turtingiausiu pasaulyje arba visišku vargšu. On topic: Naudoju Chrome ir kolkas nedingo pinigai iš banko sąskaitos. Juk reikia būt labai dideliu žiopliu, kad apsilankyt sweedbank.lt ar kokiam panašiam dalyke.
Eidumukas 2013-01-22 17:12
O tai kodėl reikia būti žiopliu, kad nueičiau į savo banko e-sąskaitą?
punktyras 2013-01-22 18:14
dbank.lt
Eidumukas 2013-01-22 19:15
Aišku.
sielinas 2013-01-24 06:21
Naudoju Chrome ir IE pagal situaciją. Kažkada testavausi IE, FireFox ir Chrome - tai Chrome pasirodė mažiausiai resursus ryjanti.
Smėlis 2013-01-24 08:47
Nieko tokio nėra. Pasileidau per FF ir Operą, tai vienintelis dalykas kuo skyrėsi FF nuo Operos, tai Opera nepaleidžia video savo nuožiūra, kas man net labai patinka.
rwc 2013-01-25 12:25
Man priešingai. Kažkada keikdavau FF, kol Chromui nebuvo addon'ų. Rodos, atsirenku tik pačius būtiniausius - ir vis tiek, 10 addonų plius 5 tabai mažiau gigo RAM ir 20 procesų nebūna.