Kaip tapti nematomu internete?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

stiklas 2013-01-22 17:23
Straipsnio pradzioje pamirstas iterpti zodis "Reklama"
Makashi 2013-01-22 17:27
Visai skamba kaip "Ar yra galimybiu dalintis duonos kasniu su kitais bei likti nenubaustam?" Cia kaip kam atrodo kaip dalinimasis cigarete su mazais vaikais nors zalos tame absoliuciai nera.
vanduo4 2013-01-22 20:27
Na tegu buna ir reklama, bet reklama yra labai prasta nes nepaaiskinta, kaip jungtis prie tu VPN ir kaip jie apskritai veikia?
aukselis 2013-01-22 21:03
Spėju, kad didžiausią duomenų srauto dalį sudaro vaikų pornografija.
MindaugasV85 2013-01-22 21:09
Pritariu. Būtų normaliai darę - būtų atėję pas mane į namus ir prisijungę už mane. O čia... O ta nuoroda straipsnyje tarsi karvė Vilniaus oro uoste: http://www.nordvpn.com/lt/
logasinas 2013-01-22 21:15
Ateis pareigūnai pas V. Dudavičių ir jis nemirkteldams pasakys kas kada ir ką siuntė per jo VPN . Aš abejoju, kad norėtų jie prisiimti kitų padarytus nusikaltimus
rwc 2013-01-22 22:49
Jei niekas nebūtų pasiūlęs linko ("vajė vajė reklama"), tai ir nebūtumėte padarę išvadų. Net retas ITšnikas suvokia, kada jam derėtų VPNintis, ką jau kalbėti apie paprastus geimerius, filmų žiūrėtojus, buhalterius ar kitus lūzerius. O mėtyt pėdas.
stiklas 2013-01-22 23:31
musu teisesauga, atsiradus gana pasiturinciam ieskovui, sita pedu metyma prilygins bendradarbiavimui vykdant nusikalstama veika ir atsakysi pagal istatymuose nustatyta tvarka uz savo veiksmus.
bahuriux 2013-01-23 09:21
Ar tai labai skiriasi nuo Kaina skiriasi, kaip diena ir naktis o kaip del veiksmingumo? Cia irgi viskas vyksta https protokolu. Bet ar tai taspats, palei sauguma? Gal kas is kietu ITsniku pakomentuos.
Smėlis 2013-01-23 09:32
Greitis. Ir tai nėra VPN. Man tik patiko NordVPN kainodara. 4 EUR/mėn, 24 EUR/mėn, 48 EUR/mėn.
dyendy 2013-01-23 10:30
Nesu ITsnikas bet man tai primena perejm is bites i omniteli arba is bites i bite tik gauni kita nr bet visa kita informacija nekinta. VPN nera iseitis cia yra teleshop lygio trolinimas. Pareigunai neateis i namus del vieno parsisiusto filmo ar keliu albumu visu pirma jie itrauks i sarus busi stebimas susidarys vaizda kas per paukstis esi rimtas piratas ar tik eilinis vartotojas. Gerai jie nustatys kad esi rimtas piratas. Tada stebeti prades tavo aplinka i kokius tinklapius vaikstai koks ju pobudis ka ten darai su kuo bendrauji ka raso tavo feisbukas. Patikrins tavo finansinius domenis galu gale surinks pakankamai ikalciu kad galetu atitinkamai nubausti bet nieko nedarys dar koki pusmeti ar daugaiu nes jie bus uzsieme tavo aplinkos zmonemis galbut aptiks ta pati VPN paslaugos tiekieja apie kuri iki tol nebuvo girdeje gaus teismo leidima disponuoti VPN duomenimis perziures vrtotojus ras dar 10 kurie velgi naudojasi linkomanija prades taip pat narstyti jos. Ras dar koki tinklapi tada vel gaus teismo leidima arba kitais budais rinks info apie vartotojus ir darys analogiskus veiksmus ir susilauksi atsakomybes tik tada kai nustatys platu rata vartotoju... Nes pavieniu piratu bylos pataroju metu kaip ir nunykes reiskinys.
lauriukas 2013-01-23 10:47
Gal kas nors yra naudoje VPN ir gali pasakyt ka nors apie VPN is asmenines patirties? Ant kiek siuncia torrentus?
logasinas 2013-01-23 11:12
Išsikas sau duobę, nes liks tik jo VPN ip adresas užfiksuotas Ką jis pateiks, kai teismas pareikalaus duomenų?
Niemand 2013-01-23 12:18
O kuo anoniminis proxy blogiau už VPN'ą? Dėl torrent'ų joks tiekėjas viso turinio nenagrinės, labai jau brangus malonumas, o "išoriniai" matys tik IP adresą kokioj Zimbabvėj...
andrewd 2013-01-23 13:18
Pareigūnai turi ir kitų veiklų be žmonių stebėjimo, (ir pradėtų "stebėti" tik tada, kai būtų gautas skundas dėl AT (administracinis pažeidimas). Be to policijai nėra suteiktos teisės pradėt sekimą ar žmonių "stebėjimą" savo nuožiūra, kas dar įdomiau, kad ATP atveju joks sekimas ar stebėjimas iš viso nebus pradedamas, bus užfiksuojamas tik pažeidimo atvejis. BT atveju būtų pradedamas. Finansinių duomenų irgi niekas netikrins ATP atveju apie aplinkos žmones irgi nesąmonė... Apie teismo leidimą : Teismo leidimą gautų tik tuo atveju jeigu būtų pakankamai įrodymų, kad daromas pažeidimas, kuriame yra nusikalstamos veikos požymių. NV - tai tokia veikla kuri yra uždrausta Baudžiamuoju kodeksu. Leidimai nedalijami jeigu nėra pakankamai įrodymų, kad veikos mastas yra didelis, veika pavojinga ir t.t. BA (Baudžiamoji atsakomybė) galima tuo atveju jeigu yra siekiama ir gaunama naudos ar pelno. Arba dalinamasi įstatymų uždraustu turiniu. Administracinė atsakomybė galima tik tuo atveju kai įrodoma, kad asmuo viešai paskelbė kūrinį internete. Kaip tai įrodyti?
Smėlis 2013-01-23 13:34
Nieko nepateiks. Kodėl jis turėtų kažką pateikti? Ypač kai tiesiog fiziškai nėra ką. Jo niekas neįpareigoja rinkti kažkokią info. Jei kažkokie įstatymai kažkokioje valstybėje tai ir verčia daryti, tai VPN tiekėjas ten kažin ar apskritai savo veiklą vykdys. Vat čia ir yra tikrai gero VPN privalumas. Gaila, kad dažnokai nelabai pigus.
vanduo4 2013-01-23 18:59
Ta nuoroda tai tipo tarp kitko. Reklama orentuota ne y VPN produkta o y zmoniu baimes. Is kur man zinot, kad cia nera vel kokiu aferistu rasliava, pagrysta zmoniu gasdinimu. O gal sitas straipsnis skirtas tik IT specialistams? 1. ar prie to jusu VPN galima jungtis nesant Lietuvoje? 2. su kuo apskritai ta VPN valgo? 3. kuo jis geriau uz proxy? Kokie privalumai ir trukumai. Uz proxy moketi nereikia, o uz VPN reikia; 4. gal sita reklama skirta nieko nesuprantantiems lietuviams - pagasdinai juos ir subego visi pagal nuoroda. Bet mane domina detali informacija ir tada as spresiu ar apskritai reikalingas man tas VPN ir kieno VPN paslaugos geresnes? Gal visgi geriau eiti y MEGA? Reklama reklamuoja ne produkta, bet baimes. Prasta reklama. Tuo labiau technologiju puslapyje.
lauriukas 2013-01-24 10:39
Nueini i nordvpn puslapi, pavartai o ten ir parasyta "Mūsų paslauga veikia TCP/IP tinkliniu lygmeniu, dėl ko yra šifruojamas visas jūsų kompiuterio programų srautas, ne tik interneto naršyklės. NordVPN sukurtas taip, jog juo galima naudotis su jūsų turimomis kompiuterio ar mobilaus įrenginio technologijomis, be papildomos programinės įrangos diegimo." Tik man idomu kokie ten realus greiciai?
rwc 2013-01-25 11:18
Būtent, visiškai teisus. Viena iš daugelio teorinių schemų: įeinantį/nukreipiantį serverį užregistruoji kokiam off-shore (Kaimanuose, Tuvalu ar pan.), išėjimą nukreipi per debesį (Google, Amazon). Nieko neregistruoji, nes tos valstybės įstatymai neįpareigoja. Nei kas nors suseks, nei užblokuos. Kvailą būtų blokuoti visą debesies adresų erdvę. Ir be to, šitaip darydamas, nevykdai nei nusikalstamos veikos, nei bendradarbiauji. Teiki tik saugų ryšio kanalą: dauguma tavo klientų galbūt jį naudos el. paštui, telekonferencijoms, intranetams. Teoriškai, turėtum prižiūrėti, kad jie nedarytų nieko nelegalaus, bet, deja, neturi tam jokių galimybių, nes filtruodamas srautus sukompromituotum kanalo saugumą. Atskiros jurisdikcijos gali apskritai uždrausti tokio tipo paslaugas. Tik ne demokratinėse valstybėse. JAV bandė žaisti su "eksporto reguliacijomis" ir gavosi šnipštas.