Mėgstantiems prabangą: Vertu Ti su Android „tik“ 27 tūkstančiai litų  (6)

Prieš mėnesį pristatytas prašmatnus telefonas Vertu Ti. Pagaliau paaiškėjo ir jo kaina. Prietaisas įkainotas 7900 eurų arba 27 200 litų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vertu mylėtojai, išvydę tokią kainą, nustebti neturėtų, tačiau kitiems, tai gali pasirodyti per daug už 800 x 480 taškų raiškos ekraną, 1.5Ghz procesorių bei 1,250mAh bateriją. Verta paminėti, kad telefone nėra 4G ryšio. Tačiau sužinojus apie kai kurias smulkmenas, kaina darosi suprantama. Pavyzdžiui, telefono korpusas pagamintas iš titano, be to ekranas padengtas safyru, daugelis mano, kad tai tik puošmena, tačiau Vertu atstovai teigia, kad šis ekranas toks patvarus, jog jį pažeisti gali tik deimantas. Smulkmena, tačiau leidžia Vertu vartotojams pamiršti, kurioje kišenėje jie laiko raktus. 

Vertu dizaino padalinio viršininkas Hutch Hutchinson sakė, kad Vertu niekada nesivaikys moderniausių technologijų, jų pagrindinis tikslas – kurti patvarų, o ne vienkartinį produktą. 

Tikimės, kad už tokią kainą, tai yra tiesa. Vertu telefonai niekada nebuvo ir greičiausiai nebus apginkluoti moderniausia įranga, tačiau papildomas antkainis, leidžia prietaisui sukurti išskirtinį patvarumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Gediminas Norgėla
(18)
(0)
(11)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: