Apple vs Samsung: kieno išmanieji telefonai patikimesni?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dyendy 2013-02-27 10:23
Man keista kad oboliuka del kustomizacijos peikia nes fanatikai paprastai tuo nedaro na perkaitimas niekur ir nedings jei ir toliau plonins savo irenginius beto samsung ir CPU naudoja galingesnius taip kad nieko nuostabaus. CPU galia ir toliau augs visose irenginiose apple metalinis korpusas siektiek prisideda prie ausinimo problemu. ypac mane stebino sII pasirinktas kelias palikti ta sustorejima geriau jau butu visa tel padare storesni ir didesne baterija ideja gal ir nelabai stilingai patrauklu bet praktiska nes tai iphone+galaxy ciut ne 50% respondentu mano kad yra problema. Nokia visada veike labai letai turbut nokijos kaip spartaus telefono ivaizdis isgaravo su pirmu smartfone ekrano responsibility nepacio geriausio lygio senesni modeliai net tokio lygio kad isvis geriau neprasideti. Apie motorolas isisaknije daug mitu jei apklausa vykdytu LT tai manau nei vieno respondento apie jas galincio atsakinet nerastu . Nuva issakiau savo pikta lietuviska nuomone:)
strielcius 2013-02-27 10:40
turiu aš motorola razr maxx, ir nieko blogo pasakyt negaliu, tarnauja pusmetį be jokių dėkliukų įvairiom sąlygom (dirbu miškuose, prie įvairių oro sąlygų), ir kolkas nė menkiausio defekto,kas liečia patį įrenginį, o ir spartos užtenka. Dėl tyrimo,tai yra toks posakis, kas moka pinigus, tas ir užsako muziką, panašiai ir čia turbūt, imho.
Leons 2013-02-27 10:45
Ta pikta lietuviška nuomonė kaip dažniausiai būna yra neteisinga: 1. Iphone 5 CPU spartesnis visais atžvilgiais už S3: http://www.redmondpie.com/iphone-5-perf ... ble-today/ 2. Dėl nesparčios vartotojo sąsajos: nežinau, kurie modeliai turimi omenyje, tačiau Windows Phone sąsaja tikrai greitesnė už Android vien dėl to, kad ne ant lėtos modifikuotos Java versijos parašyta OS, tad Android yra neįmanoma su tuo pačiu hardware būt tokiam sparčiam kaip WP.
MantasNo 2013-02-27 10:57
as irgi neisivaizduoju, kodel laggy response pirmoj vietoj pas nokia. Cia gal su visais symbianais ir tom asha paimta.
Shinigami 2013-02-27 10:59
Dėl baterijos tarnavimo laiko dažniausiai kalti patys vartotojai. Nes arba labai dažnai juos naudoja arba nesugeba išjungti nenaudojamų funkcijų. Kad ir mano bendradarbis skundėsi, kad labai greitai išsikrauna baterija. Vos ne kas diena reikia krauti. Geriau apžiūrėjus paaiškėjo, kad yra įjungta radija, wifi ir GPRS. Nors jis jų nenaudoja. O jas išjungus baterija atlaiko visa savaitę. Kiti labai dažnai naudoja telefoną. Pastoviai kalba ar dar ką daro. Vienas pažįstamas su savimi nešiodavosi du telefonus ir dar du namie ant krovimo laikydavo, nes pastoviai jam klientai skambindavo tai ir išsikraudavo.
Fostil 2013-02-27 11:19
Netiksli statistika. I galaxy seima ieina ir pigus telefonai. Jei lygina flagmanus, tai turetu ieiti tik topiniai telefonai, tokie kaip galaxy s1/2/3, note 1/2 ir pan. Ir kvailiui manau aisku turetu but jog is pigiu telefonu kokybes negalima tiketis. Atmetus visus tuos mini ir pan bredus, fixya statistika visiskai kitaip atrodytu. Apple lyderiautu pagal iskilusiu klausimu skaiciu.
unytas 2013-02-27 11:36
tai ir su striginejimais taipat sako kad lagina viskas nors viskas prijungineta ir skundziasi viskuo nors naudotis nemoka.
šakės 2013-02-27 11:44
Na nėra ta Dalvik VM tokia baisiai lėta. Pats programuoju android laisvalaikiu, ir iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad paprastai atliekant skaičiavimus DVM yra 15-25% lėtesnė nei optimizuotas konkrečiai procesoriaus versijai (mano atveju: -Ofast -march=armv6 -marm -mfloat-abi=softfp -mfpu=vfp) native kodas. Skirtumas tikrai nėra kartais matuojamas, užtat programa gali veikti ant bet kokios procesoriaus architektūros: tebūnie tai ARM, x86, MIPS, etc.
Niemand 2013-02-27 11:51
Neskleisk erezijų. Androidas parašytas C kalba, naudoja standartinį linux branduolį. JAVA androide yra naudojama tik kaip framework'as RAD'ui. Microsofto atveju vietoj JAVA yra .NET. Platformų naudojimas leidžia lengvai portinti programas tarp sistemų. Pas obuolį nieko panašaus nėra, bet tai greičiau trūkumas nei privalumas - greičio laimėjimas neatperka programavimo sudėtingumo/problematikos.
šakės 2013-02-27 12:18
Ne tik greitam aplikacijų kūrimui. Symbian, IOS, Windows (phone) buvo sukurtos tam tikroms sistemų architektūroms. Yra ribotas kiekis įrenginių, su tik tais OS ir aplikacijos veikia. Tuo tarpu Android sukūrta (visai sėkmingai, IMHO) kaip universali OS visiems įrenginiams. Jau dabar naudojama telefonuose, tabletuose, knygų skaitytuvuose, laikrodžiuose, akiniuose, mašinų panelėse ir t.t. Galbūt net skalbyklė su Android yra Taigi Android, skirtingai nuo kitų, buvo kuriama kad būtų galima ją greit pritaikyt bet kokiai įrenginio konfigūracijai (o ne atvirkščiai), ir kad jos aplikacijos veiktų tame įrenginyje be jokių pakeitimų ir papildomo darbo. Tam ir skirta Dalvik VM - tarsi abstrakcijos sluoksnis - turėdama programos byte-kodą VM galėtų optimaliai efektyviai jį vykdyti atsižvelgiant į įrenginio procesoriaus architektūrą, versiją, atminties dydį ir k.t.
HAL9000 2013-02-27 16:15
Iš tokių apklausų, kokia aprašyta čia, man peršasi tik viena išvada - kitų prekinių ženklų produktų vartotojai/naudotojai yra žymiai kritiškesni ir reiklesni, negu Apple produktų naudotojai Labai retas atvejis pamatyti Apple gerbėją, kuris objektyviai kritikuotų kažkuo produktą - dažniausiai liaupsina
w00xer 2013-02-27 20:51
Del nokios, kai symbianas jau panaikintas, tai didziausias minusas baterija. Pats lumia su win 7.8 naudoju, ir draugas turi 920, tai baterija silpniausia vieta. Intensyviau internetu pasinaudojus ir paskambinus daugiau, tai ziurek kad bent 10val atlaikytu. O appsai... Nu cia jau poreikio reikalas. Zaisti nemegstu (nors zaidimu visai nemazai, nors ir mokami visi geresni), o kokiu nors rentgeno imitaciju ar dar kokiu lievu appsu nejauciu stygiaus taip pat
Creatium 2013-02-27 21:24
Jeigu nepeikia produkto, tai nereiškia, kad jis neobjektyviai vertina. Duočiau savo tėvui telefoną, tai vienintelis jam trūkumas būtų - dydis (per didelis, palyginus su jo dabartiniu).
sub 2013-02-28 13:54
O ką čia prikritikuosi, baterija kaip pas visus, jei neišjungi nenaudojamų servisų, appsų - tai kiekvieną dieną krauni. Jei intensyviai žaidi ar naudojiesi internetu, tenka ir po 4-5val pasikraut. Truksta customizinimo vartotojams, galima pakeist tik locks creen bei home screen, daugiau customize eina po jailbreak. Man iphonui minusas tas, kad wifi, 3g, bluetooth, airplane mode ir kitus galima įjungti/išjungti minimum per du žingsnius, dažniausiai tai būna trys ir daugiau išskyrus airplane mode. Po jailbreako galima visa tai įdėti į notification centre arba ant home screen. Aišku galėtų būti atminties kortelė, baterija išimama o ne integruota, bet čia smulkmenos, kurios man netrukdo. Dropbox man astoja micro sim, o dėl baterijos - yra įrenginių kurie atstoja antrą bateriją. Kadangi iphonas yra tikrai greitas, man tai didžiausias privalumas. Nemegstu dirbti su stringančiu įrenginiu, kaip darbinis mano darbinis pc, kuriam dar truksta 200 ramų kad jis veiktų normaliai. Be to 4 iphonas kitoks nei 3gs, o ateičiai google nexus arba ubuntu. Windowsai patinka, bet 920 man baisia didelis ir negražus. Tie maži windowsiniai 720 ir 520, vo tie gal ir nieko bus.