„nVidia“ nusprendė atskleisti keletą žaidimų, pritaikytų „Tegra 4” lustui (Video)  (0)

Kompanija „nVidia“ šių metų pradžioje vykusioje elektronikos parodoje „CES 2013“ oficialiai atskleidė „Tegra 4” lustą, tačiau išskyrus jo specifikacijas nieko daugiau praktiškai ir nesužinojome. Šį kartą kompanija savo bloge nurodė keletą žaidimų, pritaikytų jos lustui, o mes norime atkreipti dėmesį į porą puikiai atrodančių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimų „nVidia“ atskleidė šešis. Mes kalbame apie „Dead on Arrival 2”, „Codex: The Warrior“, „Burn, Zombie, Burn“, „Carie: Blood Mansion“, „RUGolf“ ir „Zombie Driver“. Bene geriausiai lustą išnaudoja „Dead on Arrival 2” ir „Zombie Driver“ žaidimai. Iš tiesų „Dead on Arrival 2” nereikėtų maišyti su populiariu „Dead Trigger 2”, nes tai visiškai skirtingi žaidimai. Visgi pirmasis ir toliau siūlys šaudyti gyvus negyvėlius, o žvelgiant į „nVidia“ pateiktas fotografijas, žaidimas iš tiesų atrodys gana neblogai.

Su „Zombie Driver“ pateiktas ir video įrašas, kaip žaidimas atrodo be „nVidia Tegra 4”, ir kaip su. Žaidimas yra rekomenduotinas tiems, kurie mėgsta lengvus lenktynių žaidimus, kurių vaizdas matosi iš viršaus, tik čia viskas „įvilkta“ į visų taip mėgstamą poapokaliptinį stilių.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: