EyeVerify aplikacija atpažins išmaniojo telefono šeimininką iš jo akių  (0)

Parodoje MWC 2013 buvo pademonstruota gana įdomi aplikacija EyeVerify. Pastaroji savo veikimo principu panaši į tą technologiją, kuri realizuota išmaniuosiuose telefonuose su operacine sistema Android ir leidžia atblokuoti mobilų įrenginį, atpažįstant vartotojo veidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo ruožtu, aplikacijos EyeVerify kūrėjai žengia dar toliau – jų kūrinys leidžia identifikuoti vartotoją, skenuodama akies rainelę, kurie kiekvieno žmogaus atveju yra unikali.

Šiuo metu programinė įranga yra ankstyvoje kūrimo stadijoje. Prototipas, kurį kūrėjai demonstruoja parodoje MWC 2013, dirba su iPod touch. Programa mobilaus įrenginio šeimininko identifikacijai gali naudoti tiek priekinę kamerą, tiek esančią nugarinėje dalyje. Pagrindinė kamera naudojama su blykste, kad būtų kokybiškiau užfiksuotas akies rainelės vaizdas, tuo tarpu priekinė kamera, kad galėtų pasinaudoti nauja technologija, privalo turėti ne mažesnę nei 2 megapikselių raiškos matricą.

EyeVerify beta testavimas prasidės 2013 metų kovo mėnesį ir pasibaigs gegužės mėnesį. Tuo pačiu metu trečių šalių kūrėjams pavyks pamatyti aplikacijų prototipus, SDK ir techninę dokumentaciją. EyeVerify kūrėjai tikisi, kad jų technologija greitu metu bus naudojama naujuose išmaniuosiuose telefonuose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)