„Tele2“ klientai už nenaudojamą internetą gauna įspūdingas sąskaitas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2013-03-04 09:05
kam zmonems ismanieji telefonai, kai daugiau kaip du trecdaliai zmoniu nesinaudoja tomis lievomis funkcijomis? Paprastas mygtukinis telefonas patenkina daugeliui klientu 100% poreikiu. Nelaiminga tacskrynu mada ir nelaimingji ju vartotojai. Amen
Krz 2013-03-04 09:17
Kazkas kazka meluoja. Turiu SE xperia neo, kai nusipirkau - isjugiau mobilu interneta ir taip jau 2 metai yra isjungtas ir nesvarbu kiek kartu as mobilu telefona perkroviau ar akuma traukiau...
sigitas69s 2013-03-04 09:29
"Kaip teigė „Samsung“ techninės pagalbos centro specialistai" --Vadinasi "SamSui" tokias problemas turi tik. Daug metu naudoju Tele2 paslauga- dar nekarto neatsitiko kazko panasaus. Beto ankščiau net neužsisakes interneto pora mėn. naršiau- ir visai nedidelės saskaitos buvo. Turiu senesnios kartos "išmaaanuji" ir problemu nėra.
BishopaZ 2013-03-04 09:30
Realybė yra tokia, jog šitie interneto nustatymai pas kai kuriuos samsung telefonus labai blogai padaryti, pvz gt-5800. Jie patys kažkaip sugeba duomenų srauta įjungti, jei pvz aš ijųngiu tik WIFI, ans WIFI neranda ir automatiškai (nors aš ir uždraudęs) aktyvuoja interneto duomenų prieigą. Ir čia nieko neina padaryt - tik visisškai atsisakyti interneto. Taip jau yra samsung pridaręs kliurkų. Tuo tarpu man su savo sony-ericsson xperia arc tokių problemų nėra - meniu nustatei kaip nori - taip ir veikia be jokių siurprizų.
gram 2013-03-04 09:31
Problemos tik su samsung telefonais, nei HTC nei su sony tokiu problemų nėra, o samsung liko samsung, kaltina operatorių, JAV kai perki samsung ismanūjį telefoną iš operatoriaus privaloma pasiimt ir interneto planą, nepigų interneto planą.. Draugiukas mėnesi žaidė kol nunešė meistrams, kad tel softa perašytų į ne samsung gamyklinį, tam kad tikrai veiktų tas duomenų išjungimas..
faktas 2013-03-04 09:32
Taigi išmaniuosiuose tel. labai patogu išjungti duomenų siuntimą. Na o šiaip ne visai į temą, bet operatoriai mob. internetą apmokestina aiškiai per brangiai.
mar444nas 2013-03-04 09:40
O tai na sakykim isirasai tuos interneto nustatymus i ta mobilu, ir kaip sako samsung neina isjungti visiskai to interneto kai isiraso tie nustatymai, tai juk o ar neina nueiti i tuos interneto nustatymus ir pakeisti tu adresu duomenis kad ir viena raide ar skaiciumi.Tai juk turetu ir nebeveikti.
kestutisz 2013-03-04 09:48
Na, klausimas ar lygiai tiap pat patogiai jis neįjungiamas atgal, ypač įvairių programėlių, kuriom dar instaliuojant suteikiamos visos teisės į interneto ryšio reguliavimą (kas gi ten skaito kam ir kokias teises suteikinėja, čia gi lorem ipsum ar licence agreementų lygio rašliava tuščiai vietai užpildyti :)
marskoikotik 2013-03-04 10:04
"Esą bet kuris mobiliųjų telefonų gamintojo atstovas negali visam laikui atjungti mobiliojo interneto nesugadinęs paties įrenginio, kaip ir negali atjungti balso ar trumpųjų žinučių paslaugų." Aš galbūt klystu (pataisykite jei klystu), nes kolkas nesinaudoju "androidiniu" ar "IOS" telefonu, tik kukliu samsung S5230 ir nokia N80. Bet jie irgi karts nuo karto nori prisijungt. Bet prirasius jiem i interneto nustatymus "nesamoniu" jie tam neturi jokiu galimybiu. Nesvarbu ar jungiantes samoningai ar telefonas savivaliauja. Taigi teoriskai turetu eiti ir su "androidais" ir apple produktais ta pati padaryti? Tokiu atveju internetas bus isjungtas visam laikui, bet irenginys tikrai nebus sugadintas. Tiesiog neveisk dalis nuo interneto priklausomu programu, el pastas, oru prognozes ir tt...
marskoikotik 2013-03-04 10:07
"Esą bet kuris mobiliųjų telefonų gamintojo atstovas negali visam laikui atjungti mobiliojo interneto nesugadinęs paties įrenginio, kaip ir negali atjungti balso ar trumpųjų žinučių paslaugų." Del trumpuju zinuciu, tai jei neklystu ir tas imanoma paciame telefone, jei SMS centro nustatymus irasyti vejus. Aisku niekam tai nereikalinga, bet imanoma. Zinoma as galiu ir klysti
braske 2013-03-04 10:26
tiesa pasakius yra keli variantai kaip tie nustatymai "stebuklingu" budu gali isijungti pirma ir dazniausia pasitaikaknti problema tai nemokamos programeles kurios turi teise iseiti I internet platybes kada tik panorejusios pvz. android telefonuose kai instaliuojate programas jos jums raso kokiu leidimu joms reikes tai nuo sms siuntimo iki skambuciu kontroles iskaitant ir prieiga prie interneto kada tik jos panores vat tada ir prasideda saskaitos uz interneta nes programos gali aktyvuoti tai ka jus deaktivavot nebent isirasytumet softa kuris priziuri tai [kad niekas neijungtu interneto rysio be jusu zinios] p.s. mokamos programos dazniausiai buna kur kas maziau inoringos reikalavimams [interneto, sms , phone , ir kitiems dalykams] ir ju joms nereikia p.s. kalbant apie windows phone os tai jie net nerasydavo ko joms reikia programos tiesiog naudodavo buvau susidure su sita problema ir cia ne devaisu kalte ar OS o jusu programu kurias issirasete nepaziureja ko jos reikalauja pvz tas pacios oro prognozes kaip galvojat is kur ima informacija negi turi savo stotele kiekvienas tel deja jos jungiasi prie interneto ir jeigu pas jus yra nurodyta kad atnaujinti sita informacija pvz kas 1 h ar kas 15 min jis pastoviai kreipsis ir dirbs savo darba aisku pasiknisus dazniausiai yra leidziama nusistatyti kad galima atnaujinti rankiniu budu arba tik per wifi rysi ir tokiu programu tonos kurioms reikia interneto
Shinigami 2013-03-04 11:01
Kokias čia nesąmones jis paisto. Kaip galima sugadinti telefoną jei internetą išjungi? Pas save Androide išjungiau ir neturiu jokių problemų. Niekada pats nesijungia prie interneto. Problemos su internetu buvo pas bendradarbi su Nokia telefonu. Jis pastoviai jungėsi prie interneto, o išjungti niekur neradau. Internete pasidomėjus radau daug forumų kuriuose skundėsi žmonės, kad šio modelio telefone negalima išjungti interneto.
Xdmin 2013-03-04 11:05
Kaltas Samsung, bet smeizia Tele2. tokei gandai gali gana stipriai paveikti nauju vartotoju pasirinkima. Dabar ir Tele2 turi pilna teise paduoti i teisma del gandu.
secret 2013-03-04 12:14
manau cia mazai info pateikta. as esu vienas is tu, kuris gavo 500lt saskaita vien uz mobiluji interneta. beda yra atsiustu duomenu apvalinimas, lygiai taip kaip skambuciu apvalinimas 1min tikslumu net jeigu snekejai 5s. atsinaujino orai ant ekrano - apvalina 2MB, notify is fb programeles - 2MB ir t.t. (pavyzdys, nes nebepamenu tiksliai, uzsisakiau 1GB uz 20lt). nes kai gavau saskaita paprasiau kad man pasakytu koki duomenu kieki isnaudojau. skaiciai kuriuos pateike jie ir mano telefonas skyresi 4 kartus, ir tik po mano aiskinimosi, kodel cia taip yra, vienas is specialistu pasake, jog del duomenu kiekio apvalinimo.
dilmah 2013-03-04 12:23
Turejau note2, tai budavo programu, kur naudodavo 3G interneta, net ji isjungus per settings. Su iphone5 isjungus ne vieno kb nesunaudoja. Cia ne tele2 kaltas, o samsungo software. Nes kolkas tik skundai del samsung androidiniu
Verslininkas 2013-03-04 12:27
Gerai o kaip tu man tada paaiskinsi toki dalykai: kai siuntiesi koki nors appsa tarkime androidui is ju ten to shopo. ir kai ji parsisiuntes megini instaliuot pries pat instaliavima raso kad sitas appsas savavaliskai gales naudotis interneto prieaiga, sitas appsas gales savavaliskai neleisti telefonui uzmigti ir t.t. kartais buna net tokiu bajeriu kad gales kamera ijungt kada jam reikes.
Shinigami 2013-03-04 12:49
Ne kada jam reikės, o kada tau reikės. Kameros įjungimo leidimo prašo programos skirtos filmuoti ar fotografuoti. Kokia nauda iš fotografavimui skirtos programos, jei ji neturi leidimo prieti prie kameros?
Simplicity 2013-03-04 13:11
Viešėdamas Lietuvoje gelbėjau į tokią pačią bėdą patekusius nelaimėlius:) Visi nelaimėliai turėjo nebrangius SAMSUNG išmaniuosius telefonus. Nežinau kodėl, bet tuose SAMSUNGuose nebuvo galimybės atjungti mobiliojo interneto. Kaip kvailai ir juokingai neskambėtų, bet tokios funkcijos telefone tiesiog nebuvo TELE2— apie viską pagalvota. Kol neapšaukėt, kad rankos kreivos ar nežinau kur ieškoti, pasakysiu jog tuo metu turėjau kito gamintojo išmanųjį telefoną su lygiai tokia pačia Android versija. Problemą išsprendžiau tik rankiniu būdu pakeitęs prisijungimo prie tarnybinių stočių nustatymus.
sigitas69s 2013-03-04 13:12
Ir dar nusišnekėjo- " “- juk telefonai turi 'artumo' daviklius, tik pakeli prie ausies ekranas išsijungia ir neaktyvus tampa
Falcon 2013-03-04 13:40
Uošvis turi low-end samsung'ą, tai jis nespėja to padaryt ir dėl to su uošviu kas antro pokalbio pradžia nusprogsta Taip kad gali ir taip būt