Artėjant Velykoms: kaip kiaušinius dažo prisiekę IT ir technikos gerbėjai? (Video)  (2)

Tikriausiai ne kiekvienas šiuolaikiškas kompiuterių naudotojas Velykų laukia visai ne kaip šventės, o kaip laiko, per kurį teks nenoromis atsitraukti nuo kompiuterio ir su šeima užsiimti visiškai nedominančia menine veikla – kiaušinių dažymu, kuris vien prie klavišų spaudymu pratusiems pirštams yra pernelyg sudėtingas darbas, be to, kur kas nuobodesnis nei filmukų per „Facebook“ žiūrėjimas ar virtualių priešininkų skriaudimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bet pažanga nebūtų pažangi, jei nebūtų sugalvota priemonių ir šiai krikščioniškai šventei modernizuoti. Viena iš tokių priemonių – kiaušinių dažymo aparatas, kurį galima užprogramuoti nupiešti kokį nors raštą, įvestą į specialią kompiuterio programą.

Vėliau kiaušinius su tokiais paruoštais trafaretais gali dažyti visi kas netingi – kai yra aiškūs piešiniai, juos nuspalvoti ir nieko nesugadinti gali kiekvienas. Na, jei rankos nedreba po kelis centimetrus į šonus.

Šis kiaušinių dažymo aparatas jau prieinamas užsienio rinkose, tik ar verta mokėti kelis šimtus litų už kartą per metus (ir labai tikėtina – tik kartą gyvenime) naudojamą daiktą?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (2)