Lietuvos ryšio operatoriai nesutaria – kieno gi paslaugos pigiausios?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2013-03-21 10:17
Susipešė mat... Esmė, kad jie visi turi tam tikrų paslaugų, kurios yra pigiausios, o imant bendrai lygiti neverta. Yra žmonių, kuriems neaktualus internetas, yra tokių, kuriems neaktualūs skambučiai ir kt. Jei nori abjektyvaus palyginimo, turi paskaičiuoti minutės, žinutės, megabaito ir kitų paslaugų vieneto kainą. Pagal mano poreikius, pigiausias Ežys. Kiekvieną mėnesį užsisakau gigabaitą interneto, porą valandų pokalbių ir dar gaunu sms į visur, nors jos man neaktualios ir už viską sumoku apie 10 Lt, kas, manau, yra mažai, nes už tuos pinigus savo poreikių neriboju.
Arcciss 2013-03-21 14:08
Tarp siu triju operatoriu didelio skirtumo net nera, ne paslaptis, kad didzioji dalis isankstino mokejimo paslaugomis naudojasi jaunimas, tad jie renkasi ta operatoriu kuri turi didzioji dalis jo draugu, nes juk nei vienas operatorius nesiulo minuciu i visus tinklus.
Waldukass 2013-03-22 21:43
na ko jau ko, bet prie omnitelio negrysiu... kiek teko "draugauti" saskaitos dvigubos... o kai db skambina ir siulo vel gryzti, patys atsiprasineja, jog taip, turejo jie tokia problema... ziauru...
immortallt 2013-03-23 00:16
Turėjau Omnitel abonentą. Tėvas buvo klientas nuo berods antrųjų veiklos metų. 10 metų kliento proga gavo neva 10 metų išlaikymo vyną, kuris nuėjo tiesiai į kriauklę ir geriausiu atveju buvo vynas, o realiai spiritas užpiltas sirupu. Ai, dar sąlygas pasiūlė prastesnes nei naujiems klientams - išėjom. Po to buvo bitė. Naudojomės kurį laiką, gal kokie 6-7 metai. Man patiko paslaugų kokybė - ryšys puikiai veikia visad ir visur. Problema tik tėvams buvo iškilę, kai buvo už atlanto. Nors kitur užsienyje veikia puikiai. Dabar tėvą įkalbėjo paimti Tele2 ir pereiti. Tėvui kokybė tinka, aš priekabesnis ir erzina mane triukšmas fone (kurio su bite nebuvo), taip pat pakankamai dažnai bandai skambinti, bet niekaip nepradeda skambučio - pabandai iš naujo - veikia puikiai. Arba duoda signalą užimta, nors po to išsiaiškini, kad jis su niekuo nekalbėjo ir pan bairiai. Ai beje, Tele2 internetas sucks. Net miesto ribose jis lėtas, iš miesto išvažiavus net žemėlapio GPS'e nelabai krauna... Su bite nors ir lėtesnis gerokai užmiestyje, bet žemėlapius navigacijai užkraudavo praktiškai be problemų.