Gartner: Microsoft gali būti niekam nebeįdomi jau po 4 metų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2013-04-08 07:54
Įdomu, kas čia klajoja... iOS bei Android yra ne mažiau įmantrios sistemos už Windows, OSX ar Linux, todėl nesuprantu to pasakymo "žaislas". Koks skirtumas, ar tu tokius devaisus laikai žaislais, ar ne. Tai vistiek yra kompiuteriai, kuriuos galima lyginti su PC.
Pjovėjas 2013-04-08 08:40
Aš tai iš savo, beveik arbatinuko vartotojo lygio, galiu pasakyti: planšetės yra gražu, ale savo asmeninio kompo nežadu į jas keisti. Kaip pavyzdys: tarp mano draugų yra turinčių planšetes, tai jas naudojam dažniausiai bare prie alaus bokalo, kai blevyzgojam apie bile ką ir reik pažiūrėt kokias naujienas, arba anekdotų puslapį. Viskas, daugiau niekam. Tuo tarpu kompas reikalingas normaliam darbui, žaidimams, patogesniam visokių media naudojimui (nu neįsivaizduoju planšetės, kuri vienu metu siųstų man filmą, kitą rodytų ir dar skaipas kampe snaustų belaukiant kokios skubios žinutės (ypač, kai aš naudoju namie dar geekiškai ir du monitorius . O kad pardavimai planšetų didėja, tai ko jūs norit? Įvertinkit, kad tai yra MADINGA naujiena, o kopas vis tiek namuose perkamas keliems metams ir labai dažnai atnaujinamas tik dalimis, o ne visu vientisu paketu. Taip kad nemaišykime tiltų su miltais.
bullka 2013-04-08 09:17
Arbatinuko lygis, du monitoriai.. Kažkaip nesiderina Mano trigrašis: MS nebus pamirštas nei po 5, nei po 10 metų. Tik ne pas mus Gal Surface ar kt. MS įrenginiai ir nebus tokie populiarūs (kotais jie brangūs man atrodo mūsų rinkai) - bet Windows OS tiiiikrai dar ilgai liks Lietuvoje OS standartu.
aukselis 2013-04-08 11:46
Sakydamas "žaislas" aš ironizuoju. Taip, tiek išmanieji įrenginiai, tiek PC yra kompiuteriai. Kaip ir automobilis bei motoroleris yra transporto priemonės. Bet motoroleris, palyginus su automobiliu, tėra žaisliukas.
Kadras 2013-04-08 12:36
Jei kalbant apie plansetes, savo tevams pirkau plansete, vietoje laptopo. Nes jie naudoja ji tik skype skambuciams ir el knygu skaitymui, dar kartais, bet labai retai panarso internete. Ir šuo pasirinkimu, jie yra tikrai patenkinti
Pjovėjas 2013-04-08 12:50
Kažkada užsinorėjau naujesnio ir didesnio monitoriaus ir sugalvojau, kad seną irgi galiu pasilikti