„Apple iPhone 5S” pasirodys rugsėjo mėnesį, kartu žadamas ir pigesnis „iPhone“ variantas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2013-04-27 14:55
Aš visgi labai abejočiau, kad Apple išleistų pigesnį įrenginį. Tai būtų labai keistas žingsnis. Didesnė tikimybė, mano manymu, yra ta, kad bus išskirti dviejų dydžių telefonai (kaip ir planšetiniai kompiuteriai): vienas su ~4" ekranu, kitas su kokiu 5.5" ar 6". Kitas aspektas: nauji produktai nebūtinai turi būti telefonai. Jau seniai vyksta kalbos ir apie rankinį laikrodį ir apie televizorių, bei žaidimų kompiuterį.
EdgaBimbam 2013-04-27 15:50
As ir nemanau, kad pristatys pigesni iphone. Kad ir tie patys 4 ir 4s yra itin perkami ir ju kainos jau ne tokios aukstos. Ir nemanau, kad apple nusipigintu, kad pristatinetu pigesni iphone dar su plastmase... Iphone 5s, Ipad5, ipad mini2 ir is mac, imac ka nors gero pristatys. Ir tikrai nekurs 5.5" ar 6", nes butu ir nepatogu kaip telefona naudotis ir mazas ekranas kaip planseta naudot... ;D
nihilistas 2013-04-28 13:08
Visiskai pritariu ir dar priedo jie susilauktu DAR daugiau kritikos, kad eilini karta kopijuoja Androido telefonus. Cia praktiskai ir yra esmine apple problema. Kuomet 2007m jie pristate iphona, jie vede visas inovacijas i prieki, o androido gamintojai tuo metu atsilikinejo gerais keliais metais. Dabar kortos visai kitaip isdestytos. Apple seka is paskos ir pristato tik atsakomuosius veiksmus: ipad mini kaip atsakas 7" tabletams, iphone ekrano padidinimas... Nors jie ir turi savo prekinio zenklo zinomuma, manau jie siuo metu turi dar viena gera bandyma, kad vel pristatyti kazka tokio "wow" ir naujo, nes kitu atveju vaizdelis nekoks nusimato..