"Amžini marškiniai", kurių nereikia skalbti 100 dienų (Video)  (6)

Kompanija "Wool&Prince" tvirtina, kad jų marškinius galima vilkėti nors ir 100 dienų iš eilės, tačiau jie nesusiglamžys, nepradvis prakaitu ir nesusiteps – kad ir ką bedarytum.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minėtos bendrovės nusamdyti bandytojai skelbia, kad marškiniai išlieka švarūs bet kuriuo atveju – kokios veiklos besiimtumei. Reklaminiame produkto filmuke demonstruojama, kaip kompanijos įkūrėjas "Makas" ("Mac") marškinius vilki 100 dienų iš eilės ir kalbasi su atsitiktinai gatvėje sutiktais praeiviais, kurių atsiliepimai palankūs.

Kur glūdi tokio efekto paslaptis? Vilnoje, tiksliau – jos apdorojimo "receptūroje" (temperatūra, audinio gijų dinamika, medvilnės parinkimas ir t.t.). Rezultatas – audeklas, iš kurio pasiūtus marškinius galima nešioti 100 dienų be jokio skalbimo, sauso(cheminio) valymo ir panašių dalykų: jie vis tiek išlieka švarūs, be kvapo, nesusiglamžę.

"Ko tik nedariau vilkėdamas šiais marškiniais, - vaizdo siužete pasakoja ir įvairiausių veiklų fragmentus demonstruoja bendrovės įkūrėjas. – Visame pasaulyje marškinius išbandė 50 žmonių. Pagal jų grįžtamąjį ryšį sukūrėme marškinius, kurie yra lengvi, pralaidūs orui, o svarbiausia – švelnūs."

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(0)

Komentarai (6)