„Google Glass“ „varo“ 2011 metų lustas ir „Google Android 2.3” operacinė sistema  (7)

Nėra jokios abejonės, jog išmanieji „Google“ akiniai „Glass“ pasižymi futuristiniu dizainu ir ypatybėmis, tačiau ar kada nors susimąstėte, kas galėtų varyti tokį įrenginį? O pasirodo, jog jo pagrindas, bent jau šiuo metu, yra 2011 metais pagamintas procesorius bei „Android 2.3” operacinė sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google Glass“ veikia dviejų branduolių „OMAP 4430” procesorius, kurio kūrėjas yra kompanija „Texas Instruments“. Šį procesorių buvo galima sutikti tokiuose įrenginiuose, kaip kad „Samsung Galaxy Tab 2”, „Motorola Droid RAZR“ bei „Amazon Kindle Fire“.

Teigiama, jog „Google Glass“ naudoja ir gana senoką operacinę sistemą, „Android 2.3 Gingerbread”. Plėtotojai, kurie jau gavo šių akinių prototipus, sakė, jog ši OS suteikia lengvesnę prieigą prie jų, o dėl esamos 682MB talpos darbinės atminties, viskas veikia labai gerai.

Žinoma, vartotojams nebus visiškai jokio skirtumo, kokia aparatine įranga pasižymės „Google Glass“, jei jie savo funkcijas atliks puikiai. Vis dėlto „Google“, matyt, bandys įvairias versijas, taip bandydama pasiūlyti tiek kuo galima didesnę spartą, tiek kuo galima mažesnę jų kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(0)

Komentarai (7)