Manoma, jog „Apple“ šiuo metu dirba prie išmaniojo laikrodžiu su lenktu ekranu  (17)

Įtakingo leidinio „The New York Times“ žurnalistai atskleidė, jog kompanija „Apple“ vietoje išmaniųjų akinių šiuo metu bando išmaniuosius laikrodžius su lenktais ekranais. Lenkti ekranai ypač daug dėmesio susilaukė šių metų pradžioje, sausį vykusioje CES 2013 parodoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi „Apple“ veikiausiai dirbs su kompanija „Corning“, kuri plėtoja apsauginį sulenkto ekrano stiklą „Willow Glass“, kuris buvo demonstruotas šių metų sausio viduryje. Daugelis neatmeta ir galimybės, jog „Apple“ tiesiog naudos sulenktą, tačiau iš plastiko pagamintą ekraną.

Praėjusiais metais vykusioje „D10” konferencijoje „Apple“ vadovas Timas Cookas kalbėjo apie naująjį „Nike“ įrenginį „FuelBand“, nes yra pastarosios kompanijos tarybos narys, tad galimas ir toks variantas, jog šios dvi kompanijos sujungs jėgas sukurti puikų išmanųjį laikrodį. Visgi neaišku, kokia kryptimi pasuks „Apple“: ar tai būtų savaime veikiantis įrenginys, ar jam veikti visgi reikėtų, sakykime, „Apple“ išmaniojo telefono ar „iPod Touch“ turinio grotuvo.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (17)