Amazon ruošia išmanųjį telefoną su stereoskopiniu ekranu?  (1)

Kindle serijos elektroninių knygų skaityklės padarė labai daug, kad vartotojų pasąmonėje būtų įtvirtintas kompanijos Amazon prekinis ženklas. Amerikiečių elektroninė parduotuvė el. knygų rinkoje pasirodė vėliau nei japonų Sony, tačiau būtent Amazon tapo kelrode žvaigžde įrenginių su el. rašalo E Ink ekranais rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lygiai taip pat Amazon nebuvo pirma ir planšetinių kompiuterių rinkoje, tačiau jos Kindle Fire pasižymi taip pat nemaža paklausa.

Netaps kompanija pirma ir išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau tai visai nereiškia, jog Amazon telefonas, jei toks ir pasirodys, bus tik eilinis žaisliukas. Dar daugiau, puslapis The Wall Street Journal tvirtina, jog pirmojo Amazon išmaniojo telefono ekranas bus stereoskopinis. Trumpai tariant, jis leis matyti tūrinį vaizdą be papildomų akinių.

Vartotojo sąsaja ir gamykliškai įdiegtų aplikacijų valdymas taip pat bus pritaikytas prie stereoskopinio vaizdo. Aplikacijų valdymas žvilgsniu, pavyzdžiui, veiks Galaxy S4 tarptautinėje versijoje, kuri gaus procesorių Exynos 5 Octa. Kalbant apie stereoskopinį vaizdą išmaniųjų telefonų ekranuose, pasiūlyti tokius mobilius įrenginius bandė kompanijos HTC (modelis Evo 3D) ir LG (modelis Optimus 3D). Abiejų žaidėjų bandymai buvo nesėkmingi. Galbūt Amazon pasiseks labiau, jei ji iš tikrųjų ruošia panašų modelį.

Be išmaniojo telefono – flagmano, šaltinių teigimu, kompanija Amazon išleis ir biudžetinę mobilaus įrenginio versiją. Iš esmės, ekspertų manymu, Amazon ketina dar labiau sustiprinti savo aparatinių produktų verslą. Ateityje galime sulaukti ir atskirų naujų produktų, ir papildomų aparatinių priedų, kurie padidins dabar esančių sprendimų funkcionalumą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: