„Dell“ mažina savo „Windows RT“ planšetinio kompiuterio kainą iki 300 JAV dolerių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

peeplt 2013-05-17 14:34
Gal kas gali mane apsviesti kaip galima panaudoti plansetini kompiuteri. Jau senai ziuriu as i juos ir bandau rasti bent viena pateisinama priezasti kodel as ji tureciau nusipirkti. Nerandu nei vienos, salia tos vienineteles "noriu". Rasciau nors viena priezasti iskarto pulciau pirkti. Bet kazkaip nepavyksta rasti. Kompiuteris uzima pakankamai svarbia vieta mano gyvenime, bet kas tas plansetinis. Grazu paciupineti pabraukyti su pirstu ir kas tada. Mobilus internetas - tiek kiek jo reikia uztenka telefono; zaidimai - konsoles, ismanusis, PC; darbas - PC. Tai ka jus su tais plansetiniais veikiat. Nejau tik tam kad atsigulus lovoj technologijos.lt skaityti. Nors ir tai as padarau su telefonu jai taip noriu.
krakalas 2013-05-17 17:43
As ir nelabai radau argumentu plancetei, bet drauge manes neklause ir nusipirko ipad'a (pamisus ji del apple). Nu galiu pasakyt, dabar grizes po darbo, namie PC beveik nejungiu. pas tave, kadangi kompas lb svarbia vieta uzima, tai turbut visalaik ijungtas ir tokios problemos ner. del puslapiu tampytis plansete lengviau nei nesiojama kompa, o straipsniu skaitymui zymiai patogiau uz ismanuji. plansete visad ijungta, tai ten koki ebanko reikala lb greit gali sutvarkyt. kelionej zymiai patogiau. drauge dar knygas perka, skaito, is kompo irgi ne taip patogu. aisku ant plancetes nepaprogramuosi, bet kasdieniam po darbo reikalam puikiai sueina. drauge dar i darba tempias, koki filma/seriala paziuret
Lixteris 2013-05-17 17:44
As RANDU. Filmus ziuriu. Viskas. Galiu tai sau leist. Tiesa mano reikalavimuose yra 7-8 coliai. Jei daugiau, tada sudo gabalas man, nes daug svers. Del to esu patenkintas Nexus 7. Laukiu naujo gaminio, nes Tegra 3 uzknisa.
trapecijus 2013-05-17 20:32
Kiekvienam manau individualiai. Pavydžiui aš skaitau technologijas, delfi, balsą kitokį biesą. Vartau Facebook, naudojuos skype, el.bankininkyste, klausaus radijos, žiūriu youtube, filmus, retsykiais porno su žmona pažiūrim, televiziją online, naršau ebay. e-mail ir t.t. Su MS Word ir programavimu atsisveikinau pabaigęs studijas, muzikos kūrimu seniai nebeužsiimu, žaidimams irgi laiko mažai berandu (tam yra PS3 reikalui esant). Žodžiu nieko, ko negalėčiau nuveikt su plančete. Na nebent nuotraukas iš fotiko sukelt ir apkarpyt. Tik tiek. Tai jei man plančetė 95% laiko gali atlikti tas pačias funkcijas kaip AK, kodėl to nedaryt tingų rytą būnant lovoj? Aišku jei kasdien kompiuteris naudojamas bražymui, excel, žaidimams, kaip sakant hardcore, tai pilnai sutinku, kad plančetė būtų tik beprasmis pinigų švaistymas. Tad ir sakau, kiekvienam individualiai. Jei dar neradai kaip panaudot plančetę, tai ir neberasi. Kaip vienas delfy komentaras buvo - "Ant plančetės patogu padėjus buroką pjaustyt"
Nerkashis 2013-05-18 13:21
Patogu ryte, prieš einant į darbus, kimšti sumuštinį su arbata ir perversti naujienas. Su nešiojamu pc būtų nepatogu, nes tas užima vietos. Planšetas pasistato ant kojelės (kaip knygų laikiklis). Patogu, mažai vietos užima. Svarbiausia, visada veikiantis - nereikia laukti kol užsikraus.