„Samsung“ nešiojamojo kompiuterio su 13.3 colio ekranu raiška - 3200x1800 taško

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2013-05-21 14:04
Na va, pagaliau raiška ateina ir į laptopų ekranus.
iSimon 2013-05-21 14:27
pagarba uz progresa - taip ir turi buti. Velgi, tokio malonumo dirbti net ir su tokia yspudinga raiska nebus, koks buna su macu.... ir tam yra daug priezasciu. Viena is ju - windowsai DD
faktas 2013-05-21 15:32
Iš tavo pseudonimo matosi, kad esi iApple auka.
Adom 2013-05-21 16:02
Įdomus mūsų visuomenėje reiškinys (užsienyje ne taip ryškiai, gal dėl stipresnės vidurinės klasės). Jei naudoji PC su Windows - viskas ok, jei Mac - esi auka fanbojus, jei naudoji Android išmanųjį - viskas ok, jei iPhone - esi auka fanbojus. Tolerancijos stoka. Aišku, tokie pasisakymai, kaip iSimon, tik kiršina ir skatina Apple heiterius. Bet kokiu atveju, žmonės, šiek tiek tolerancijos, nes negerbdami kitų visų pirma negerbiate savęs.
Simplicity 2013-05-21 16:53
Apibendrinant Adom ir iSimon komentarus galima daryti tokias išvadas: 1. Visaip kaip girti (dievinti) Apple produkciją, o kartu nemėgti, šiepti ir tyčiotis iš Windows OS ir „paprastų“ kompiuterių ir jų naudotojų, yra norma ir savaime suprantamas ir teigiamas dalykas. 2. Jei naudojai ne Apple produkciją ir dar randi tam pateisinimą — esi Apple nekentėjas (=hateris) ir tau būtina išmokti takto ir tolerancijos
Adom 2013-05-21 17:28
Nesupratau tavo komentaro. Nereikia perlenkti lazdos. Gyvenimas ne juoda/balta. 1. "Visaip kaip girti (dievinti) Apple produkciją, o kartu nemėgti, šiepti ir tyčiotis iš Windows OS ir „paprastų“ kompiuterių ir jų naudotojų, yra norma ir savaime suprantamas ir teigiamas dalykas." Apie ką tu kalbi? Kas "visaip kaip giria (dievina)" ir kas "šiepia, tyčiojasi iš paprastų vartotojų"? Kam tai norma ir savaime suprantamas ir teigiamas dalykas? Jeigu ir yra taip darančių žmonių, tai gėda ir gaila už juos. Nesubrendėlių yra visur, ką padarysi. 2. Jei naudoji bet kokią produkciją, esi laimingas savo pasirinkimu ir tolerantiškas bei sugebi diskutuoti be išankstinio nusistatymo, viskas puiku. Heiteris (ang. Hater) reiškia aktyviai veikiantį asmenį nekenčiamo objekto link, žodžiais ir darbais. Bėda ta, kad yra dalis vartotojų, dėl kažkokios subjektyvios priežasties "pilantys" ant kitokį nei jų (mat jaučiasi pasaulio bamba) pasirinkimą padariusių vartotojų. Taigi noriu tave pataisyti, ne kitokios nei Apple produkcijos vartotojai yra heiteriai, o tie, kurie tąškosi nepasvertais kaltinimais, kvailais argumentais ir kiša savo nuomonę. Tas vienodai galioja ir žmogui su Mac'u ir žmogui su Windowsiniu PC. Tiesiog tavo išvados per daug "pagražintos".
iSimon 2013-05-21 23:26
chebra, relax - nesu paskendes iliuzijoje, kad matau tik obuoli ir viskas. Esme tokia - pats dirbu su beveik visais ju sukurtais daiktais ir viskas ciki. Niekada nebuvo jokiu bedu, kokios iskildavo su kitom OS ir kitais gelezimis. Viskas. Tiek tenoriu pasakyti - sie produktai pas mus vis dar fashion trend, o man (tikiuosi, ir kitiem cia) tai kokybes garantas, na, bent jau daugiau sansu normaliai dirbti ir nekvarsinti sau galvos del visokiu techniniu nesamoniu. Tikrai nenoriu cia gincytis - gerbiu visas OS, visos vertos demesio. Naudoju Mac ir OS ir esu happy Peace!
Adom 2013-05-22 08:54
Būtų gerai, kad atsirastų ne tik raiška, bet ir Aspect ratio 16:10. Gaila, kad šiuo metu tik kai kurie brangesni MacBook'ai siūlo šį sprendimą, dirbant labai jaučiasi tie keletas centimetrų į aukštį. Deja, nueita kaštų taupymo keliu, LCD pjaustomi 16:9.