Mokslininkai paneigė kai kuriuos mitus apie internetinį piratavimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2013-05-21 11:43
Kitaip sakant, nedidelių studijų žaidimai, skirti vaikams ar visai šeimai yra kur kas pigesni, bet vis tiek intensyviai pirataujami.
mnv 2013-05-21 12:35
Tu surask dabar parduotuveje nedideliu zaidimu skirtu seimai is nedideliu studiju Istikro perdaug ispucia ta piratavimo problema. Pats visus kuriuos megstu esu nusipirkes, o tu kuriuos parsisiunciau, nesant galimybei parsipusti, nebuciau pirkes vistiek. Kitaip sakant, jei nori, kad pirktu, tegul kuria geresnius zaidimus, kurie butu verti tu pinigu.
Shinigami 2013-05-21 13:00
Atskleisk paslaptį kiek yra vertas žaidimas kuriam sukurti reikėjo išleisti 500 000 Lt? Tai yra po kiek ji reikia pardavinėti?
Creatium 2013-05-21 13:38
Įdomus tas dalykas piratavimas.. Gal tai susiję su galimybių nusipirkti žaidimą ar filmą internetu (t.y. tą pačią minutę atsisiųsti) nebuvimu? Gal su aukštomis jų kainomis? Kitas įdomus dalykas, tai palyginkime mobiliuosius žaidimus ir kompiuterinius. Puikus pavyzdys Apple parduotuvė. Krūva ir krūva žmonių perka joje žaidimus. Perka, nes mažai kam gaila $1 už žaidimą. Žinoma, nesakau, kad koks COD turėtų būti pardavinėjamas po 5 dolerius, tačiau.. Pavyzdys manau to puikus yra. Paprasčiausiai žmogui nebėra tikslo nulaužinėti savo telefoną tam, kad sutaupytų kelis dolerius. Gal iš to galima pasimokyti ir kompiuterinių žaidimų kūrėjams?
min 2013-05-21 13:39
Svarbiausia ne kiek isleidi kurdamas, o koki produkta sukuri. Gali isleist milijonus, o galutiniame rezultate bus "slamstas" tai niekas ir nepirks pvz. "Aliens: Colonial Marines". Kitas pavizdys "Don't starve", daug mazesnis biudzetas, galutinis rezultatas nuostabus ir tas zaidimukas tikrai turi pasisekima pardavimuose P.S. If you like it, buy it.
lizunas 2013-05-21 17:32
Tai pat užtenka STEAM šventinių nuolaidų, net lietuviai pradeda graibstyti žaidimus. Iš tų esu ir pats, nes nesu "geimeris", pažaidžiu laisvu laiku ir kai noriu atsipalaiduoti.
keturi 2013-05-21 17:57
Zaidimu kainos yra standartizuotos. Isimtis sudaro tik niekam nereikalingu arba senu zaidimu kuriu kainos smarkiai sumazinimos ir brangus zymiuju franciziu zaidimai. O kurdamos studijos paprastai isleidzia visa turima zaidimui kurti biudzeta ir dar daugiau, taigi ta kaina kurios reikejo sukurti zaidimui tai tik studijos remejo(dazniausiai banko) dosnumo reikalas ir visai nesusijusi su gatavo produkto kaina.