Google Glass parodija: kaip atrodysime fotografuodami aplinką (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

CiukCia 2013-05-25 10:36
Na nezinau. Kazkaip nepasirode ne trupucio juokinga.
Kirtiklis 2013-05-25 10:41
Nevykęs bandymas. Pvz - pianinas - telefonu filmuojant taip pat kiši ranką. Gėlė - atsitūpsi ar pasilenksi ištiesi rankas ir darysi foto, jaunavedžius - tai pat darysi su telefonu. Ir kur dingo priartinimo funkcija? Žodžiu nepavyko įgelt.
kionig 2013-05-25 11:01
Ši parodija geresnė http://www.youtube.com/watch?v=FlfZ9FNC99k
Paprastas_zmogus 2013-05-25 11:06
O aš apie šitą smulkmeną (kadravimo) net nebuvau pagalvojęs Nu tikrai kvailokai atrodo, kai ne su fotoaparatu rankoje taikosi, o su visu kūnu
Arthuras 2013-05-25 12:31
Na žmonės tikrai neturi ką veikt. Akinių dar negalima įsigyt, o jau kuriamos idiotiškos reklamos bandant įkąst. Apgailėtina. Nežinau, ar yra pritraukimo f-ja tuose akiniuose, bet tokią tikrai įmanoma įmontuot. Ir viskas - visos problemos išspręstos. Ką matai, tą ir fotografuoji.
Paprastas_zmogus 2013-05-25 12:34
Fotografavime ne vien tik Zoom'as svarbus. Yra dar toks dalykas kaip rakursas, perspektyva... Ir čia išvis net ne reklama, o paprasčiausia parodija...
Arthuras 2013-05-25 12:43
Lygiai taip, kaip žmonės fotografuodami su normaliu veidrodiniu aparatu, kuris neturi, tarkim, vaizdo išvedimo į LCD žiūri per tą "akutę" ir visaip lankstosi ir kraiposi, tas pats galioja ir čia. Nematau problemos atsiklaupt, ar paeiti toliau ar pan. Ir apskritai, kas per technofobijos...
Paprastas_zmogus 2013-05-25 12:55
Aš dar suprantu, kai dėl geros nuotraukos su DSLR ten visaip klaupstosi ar net atsigula. Bet taip daro tie, kurie prijaučia fotografijai ir stengiasi padaryti iš tikrųjų gražias nuotraukas, kurių grožiui dar daug prideda ir paties DSLR privalumai. Be to, kai tu matai atsitūpusį žmogų su didžiuliu DSLR, tu supranti, kad jis tai daro dėl geros nuotraukos. O kai tu matai žmogų, kuris visaip lankstosi kaip idiotas, ir nesupranti, ką jis čia daro, tai automatiškai atrodo juokingiau. Technofobijos? Technologijos.lt saite kažką vadinti technofobais būtų tas pats kaip nueiti į bažnyčią ir kažką apšaukti bedieviais... Google Glass įdomi technologija. Ir ji tikrai labai patiks sportininkams ar aktyvų laisvalaikį mėgstantiems. Pvz aš įsivaizduoju dviratininko akinius, kurie leistų tarkime važinėjant su draugais lenktyniauti ir ekrane rodytų įvairią informaciją... Kelintas esi, koks bus kitas posūkis, koks tavo greitis ir t.t. Čia būtų žiauriai faina. Bet realiame gyvenime iš tiesų nėra prasmės visąlaik turėti kompiuterį ant veido.
Arthuras 2013-05-25 13:20
Realiai, nereikia ir kompiuterio(smartfono) kišenėje, bet dabar dauguma jį nešiojasi.
Paprastas_zmogus 2013-05-25 13:35
Kodėl nereikia? Tas kompiuteris, PRIREIKUS, gali labai daug. Parodyti, kur esi, parodyti, kur yra tau svarbus objektas, parodyti tau svarbią informaciją, pasiekti svarbius žmones, nusiųsti jiems informaciją, ją gauti. Yra galybė dalykų, kuriuos smatfonai mums leidžia daryti ir dauguma tų dalykų yra nuostabūs. Bet... kad ir kokie jie nuostabūs, mums jų nereikia kiekvieną minutę... Kad ir ką žmogus veikia su smartfonu, tai vistiek niekada nebus svarbiau už realų pasaulį ir realius žmones. Tai kam tada tarp žmogaus ir pasaulio pastatyti kažką, kas yra mažiau svarbu už pastaruosius du?
trapecijus 2013-05-25 13:59
Kai iš Apple tyčiojamasi tai normalu, bet Arthurui baisiai nepatiko, kad iš Google pasityčiojo
Arthuras 2013-05-25 14:14
Man nusispjaut, kokią korporacija gamins šitą reikalą. Man patinka pati idėja, kuriai technofobai priešinasi, nors technologija dar net neprieinama visiems. Nenorėsi - nenaudosi, koks tikslas bandyt pašiept? Kam moralizuot, koks "pasaulis bus blogas", kai tuos akinius žmonės naudos?..
Paprastas_zmogus 2013-05-25 14:35
Gal dėl to, kad juokingus dalykus žmonės mėgsta pašiepti? Dar paklausk, kam satyra išvis reikalinga
EdvasP 2013-05-25 14:48
Na, kad akiniai vietoj telefono ar laptopo geriau tai faktas. Tik kad taip išvystytų, kad jie visiškai atstotų funkcijas virtualiais būdais tai būtų super. Ir jeigu visada nesinori būti su akiniais, turi dėklą ir tampaisi su savim jei netingi. Aš įpratęs turėti akinius nuo saulės vasarą. Net ir žiemą mašinoje, visada yra. Tai nematyčiau problemos turėti ir tokius. Nors kiekvieną minutę, smartphone ar smart glasses ar dar kokio smart dalyko ir nereikia, bet gerai žinot, arba tais retesniais atvejais turėt šalia, kada tau ištikrųjų reikia. O prireikti gali bet kada. Vien tik informacijos įvairios mano aplinoje žmonės ieško labai dažnai. Patogiau gi, nei laptopą kiaurą parą tampytis. Tei kurie sako, kad lengvai galima apsieit, aš galiu pasakyt tiek. Mes galime gyventi ir be televizoriaus, ir be telefono ir be mašinos ir be kažkokių tai akinių, galime neturėt mikrobangės ar net dujinės vyryklės, bet kiekvieną dieną norime suparastinti gyvenimą kiek galima labiau. Taip, kad vertinti geriau kaip inovaciją, o ne praktišką daiktą. Kam reikės tas pritaikys sau.
cosmosas21 2013-05-25 14:57
Idėja gera, bet aš tai prieš tokius akinius nuolatiniam naudojimui. Ir taip vos ne kas 5 žmogus vaikšto su akiniais, kas bus kai dar ir su šitais pradės visi vaikščiot? Kur naudot su dvirčiu kas tai minėjo tai visai įdomu būtų:) Be to akiniai nėra kažkokie stebuklingi, Lietuvoj tokius irgi gali sukurt va nuoroda: žiūrėt nuo 9:22 http://youtu.be/-JwXt5qn-FA
Arthuras 2013-05-25 15:06
Pagrindinis privalumas - LAISVOS rankos. Šiuolaikinį telefoną maigyt dažnai nebeužtenka net vienos rankos, reikia dviejų. O čia turi visą informaciją ir gali dirbant ieškot informacijos, išsisaugot vaizdus ir pan. Tai būtų nerealus palengvinimas įvairiems mechanikams ar net kokiems gydytojams. Nufotografuoji paciento išoperuota galūnę, kito apsilankymo metu gali palygint ir t.t.
Paprastas_zmogus 2013-05-25 16:30
Tai ar ne geriau tada nusipirkti tokį telefoną, kurį gali valdyti viena ranka? Suprantu, kad laisvos rankos yra gerai, bet kompiuteris ant veido visą laiką, net ir tada, kai jo nereikia, yra per didelė kaina už tas laisvas rankas. O jei kalbant apie DARBĄ (mechanikai ir t.t.), tada taip, toks dalykas turėtų privalumų darbo metu. Bet kitais atvejais?
Arthuras 2013-05-25 17:13
Taigi niekas tau tų akinių nepriklijuos. Atidirbai darbą, nusiimi, įsidedi ir pamiršti. Man asmeniškai tai būtų patogus sprendimas ir tikrai rasčiau, kur tuos akinius panaudot.
jobas_ 2013-05-26 11:52
O nereiktu tokiu veikėjų kaip "Arthuras" ir "Paprastas_zmogus" blokuoti už komentarų teršimą
Paprastas_zmogus 2013-05-26 17:48
Na jei Google kurtų tuos akinius būtent įvairių sričių specialistams darbe, tai aš atsistojęs papločiau. Bet deja, Glass tikslas yra kiekvieną mirtingąjį prijungti prie interneto 24/7 (išskyrus kai miegi), o normaliems žmonėms manau tokia mintis žavesio mažai turi...