JAV pradėtas didžiausio pinigų plovimo tyrimas prieš skaitmeninės valiutos operatorę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arab 2013-05-30 10:39
Nesuprantu vieno dalyko, leidzia veikti ir verstis N metu. Poto viena diena sugalvoja valdininkai ir sako sesi i kalejima 20 metu. Kodel anksciau nieks nepasako, tai nelagalu, nedaryk taip nes sesi i kalejima ! Leidzia isukt versla iki milijardu o poto uzdaro DEBILIZMAS Aisku atsiras dabar po mano komentaru sakanciu, kad patys zinojo ka daro. Bet juk tai buvo populiarausia pinigu pervedimo sistema daug metu ir visi ja zinojo. Bet kodel tiek metu leidzia veikt o poto nebeleidzia ?
Donattello 2013-05-30 11:04
Dėl to, kad iš esmės niekada nekėlė rimtesnių bėdų dabartinei pinigų sistemai. Ir dabar dar nekelia, bet.. Dabar kai naujų skaitmeninių valiutų gimsta viena po kitos, matyt susirūpino. Konkurentų nereikia. Visų jų laukia tas pats. Reikės apkaltins.
immortallt 2013-05-30 12:32
Konkurentai jūs konkurentai, nejuokinkit.
mch0lic 2013-05-30 12:33
Man ir taip pasirodė, kažkaip toks jausmas, kad amerikiečiai pradėjo įvedinėt savo tvarką pasaulį ir daryt tai kas jiem patinka, užsimanė persiokiot, uždaryt ir teist pagal amerikos įstatymus tai tu būk nors ir marso piliečiu jiem vienodai. Iš 5 milijonu, tik 200k amerikiečiu, iš straipsnio suprask verslas veikia kosta rikoje, o ir verslininkai ne amerikonai...