„Microsoft“ patikslino naujoves: „Windows 8.1” leis tiesiai patekti į darbastalį, kiti dalykai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

X-log 2013-05-30 14:30
[quote]Tiesa pasakius, tai labai primena „Windows 7â€
immortallt 2013-05-30 14:53
Koks? Start'o originalaus meniu nėra? Nebūk kaip diedas, kuris aiškina, kad zaporožietis visomis prasmėmis geresnė mašina nei BMW M5.
dizaika77 2013-05-30 14:54
As nesuprantu MS mastymo, juk pagal egzistuojancias aiskias ak kompiuteriu sistemas ir plansetkes, galima paprasciausiai instaliacijos metu pasirinkti ar tavo sistemoj yra touch screen ar ne.. jei seile varva del metro tai susimeti ji kaip siuloma updeita is MS...
1hitkillhack 2013-05-30 15:18
su tokiais "niekiniais" atnaujinimais vartotoju pritrauks minimaliai... nors abejoju, ar isviso imanoma "prikelti" sia OS... kazkada kazkas reiskesi, kad win8 reikia tik laiko, kad uzimtu didesne rinkos dali... http://gs.statcounter.com/#os-ww-monthl ... 201305-bar
deivis112 2013-05-30 15:28
O gal tiesiog tokiems kaip tu nereikia instaliuotis ar pirkti tokių OS prie kurių nesugebi priprasti ir jomis naudotis? Imi win 7 ir turi ko nori. Daugelis tų kurie sako, kad prasta OS net nebandė jos, arba nesugeba priimti naujovių. Tas senas Start visai nereikalingas, METRO variantas daug patogesnis.
Anupras69 2013-05-30 16:07
Aš taip pat vis dar už Win8. Mano nuomone naujojo start menu nereiktų laikyti metro dalimi, man tai yra vieta apjungianti klasikinį desktop ir metro. Pats metro aplikacijų nenaudojų laptope, bet vis tiek asmeniškai Win8 start menu >> Win7 start menu. O skeptikai gali likti prie Win7, palikit Win8 naudojimosi džiaugsmą tiems, kuriems naujasis dizainas yra priimtinas ir patinka.
1hitkillhack 2013-05-30 16:14
Tai "tokie" neinstaliuoja ir neperka... ir ka matom? ~6% vartoja win8? Cia tipo mes tie 6% genijai, naujoviu salininkai, o jus like dundukai? klausimas tau... ar butinai reikia pakelti "suda" nuo kelio ir paragauti, kad suprastum, kad jis yra neskanus?
Simplicity 2013-05-30 16:25
Genijau, argumentuotai atsakyk į vieną paprastą klausimą — аr Windows 8 būtų sulaukę didesnio populiarumo, jei vietoj ModernUI būtų likęs įprastas Start meniu?
rimce44 2013-05-30 16:49
Netrukdyk jo, dabar jis ragauja..
1hitkillhack 2013-05-30 17:16
Ar butu sulauke didesnio bent 0,0000001% populiarumo? -Taip. nes as juos buciau vartojas... Nepyk, bet koks klausimas, toks ir atsakymas... Tai aisku, kad butu sulauke... tau dar neatsibodo visi verkiantys del to starto? (iskaitant ir mane)? pats pagalvok... win8 naudoja ~6%... kodel kiti nepereina i win8? kazkas mistisko? Kodel is tokios geros OS kaip winXP, visi greitai perbego i win7? nors winxp ir dabar gera, naudoja ir t.t... Cia ne argumentai, bet reikia buti aklam, kad nematyti zmoniu, kuriems nepatinka "start" ir "metro"... Butu idomu suzinoti tavo argumentus, kodel win8 surenka tik ~6% vartotoju simpatiju? ir prasyciau be senu pasakeliu, kaip suleteja kompiuteriu pardavimai ir dar koks nors siaip nenoras pereiti is win7...
dyendy 2013-05-30 17:24
Pagaliau pradeda klausyti tu kurie zino geriausiai kuo jie nori. Atrodo nebankruotas:)
PrefixS 2013-05-30 17:45
Kai kurie žmonės neprisileidžia naujovių, todėl jiems atrodo jog Windows 8 bloga... Man ji veikia puikiai, Start patogus kaip niekada. Čia tik eiliniai "hateriai" randa visur problemas. Puiki sistema, tik ne daug kas ja dar pasitiki ar yra išbandę.
jakuzza 2013-05-30 17:51
Blogiausias variantas, pries menesi pirkausi nauja notebook'a su free OS. Visuose turimuose kompuose naudoju win7 ir jais patenkintas ir nematau reikalo keisti, bet... nusipirkes sita notebook'a radau driver'ius tik win8. Einu i gamintojo puslapi, susirandu modeli - driver'iai TIK win8'iems. Galvoju paieskosiu, kur parasyta, kad sitas modelis pritaikytas tik win8. Jokio touchscreen neturi, ne nesove i galva pirma laiko pasitikrinti. Aprasymo isvis jokio nebuvo. Rasau laiska gamintojams (support'ui). Ilga istorija trumpai - vienintelis modelis is visu, kuriam driver'iai yra tik win8 (ir pataikyk tu man taip). Galiausiai paklause kokiu driver'iu reikia, ale atsiusim, kad tiktu win7 ir... tuo ir baiges, nieko neatsiunte. Taip kad artejam prie to, kad nori nenori - turesi keisti. Notebook'as: ASUS A55V. Taip kad prasau pasidalinkit sia zinia kiek imanoma daugiau, nes pasirodo jau turim pradet "rankiniu" budu pasitikrinti ar galesi naudot kompa su tuo, kuo noresi. Bukit atidus.
Lixteris 2013-05-30 18:12
Parodyk tu man ta gamintojo, puslapi, kur driveriai tik Win 8. Kiek ziuriu, visur yra Win 7 driveriai.
jakuzza 2013-05-30 18:25
immortallt 2013-05-30 18:29
Tarp WinXP ir 7 buvo didelis laiko ir technologijų tarpas. Vista buvo fiasko. Todėl staiga ir peršoko. Tarp Win7 ir 8 tokio šuolio nėra, laiko tarpo nėra, finansinė situacija pasaulyje įtemptesnė ir nėra tokio poreikio atsinaujinti. Naudojuosi win8 veikia stibiliau nei 7 - viskas ko man reikia iš OS. o ten kokį darbalaukį eina užsidėti ar kaip atrodo kažkoks meniu - koks skirtumas. Čia pimpalų ilgių matuot nereikia, o techniką jo naudojimo žiūrėt derėtų. Win8 tinka win7 driver'iai, o dažniausiai net ir tų nereikia siųstis, win8 iš savo duombazės surado man absoliučiai viską. Ir nesuprantu, kuo nepatogu tas metro? Nesugebat išmokt naudotis? Nėra nė vieno logiško argumento.
jakuzza 2013-05-30 18:39
Immortallt > nu nepirmokas as situose reikaluose, ir tie cd ir atsisiusti is asus driver'iai netiko. Ne visi, pvz tokie, kaip wi-fi. Tai kam tas notebook'as, jei net interneta per kabeli turi tyst;)
Zero 2013-05-30 18:47
Per 3m Win7 naudojimo vieną kart mačiau blue screen ir tai tik tada kai sugedo vienas RAM slot . Stabilumas hmm , savaime restartų nedaro , neišsijunginėja , pakimba tik tada kai Rimtą Šūda sumalu .
1hitkillhack 2013-05-30 18:50
cia ir neturi buti kazkas logisko... cia kaip rinktis kokia masina vairuoti... vieniems patinka fiat multipla, kitiems bmw m5... Jeigu tau patogus metro valdymas, nereiskia, kad ir kitiems jis bus patogus... tau patinka kvadratai per visa ekrana, tai nereiskia, kad ir kitiems jie bus patogus... Tu galetum nesuprasti jeigu win8 uzimtu kokia ~50% rinkos... o dabar kai uzima tiek ir jau niekur nebejuda... (prasau priminti kiek laiko praejo nuo win8 atsiradimo?) + dar zmoniu principai reiskiasi... as is principo neimsiu, tai kas man yra grudama per prievarta... (neleidziama pasilikti senosios sasajos). susirinko MS gera auditorija ir galvoja gales pilti "sudus" ant galvu... bet yra kaip yra... labai drasu butu teigti, kad naujasis "start" ir "metro" tik pagerino win8 isisavinima i visuomene... Zmonems nepatinka, ne tai, kad tai yra naujove... o tai, kad jie per prievarta turi mokintis, kazka, ka jiems kisa gerasis dede MS... Kaip kazkas kazkada sake... butu leide per updeitus ramiai, graziai atsinaujinti i metro aplinka, tiems kas nori... ir butu visi laimingi...
Simplicity 2013-05-30 20:10
1hitkillhack, jei tu turėtum bent kiek supratimo kas yra rinkodara ir prekyba, tai tokių putų po kiekvienu Windows 8 straipsniu neleistum. Kiek iš tavo pažįstamų 5 metus atgal turėjo šviesolaidį Internetą, bevielį tinklą namuose, o facebook'o žaidimus žaidė išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje? Mano aplinkoje tokių buvo vienetai, — daugelis sėdėjo prie stalinių kompiuterių ir dar tik planavo nusipirkti nešiojamą kompiuterį. Pamenu, kad visi norėjo Windows Vista OS dėl burbulų ekrano užsklandos. Bėda buvo ta, kad Vista neturėjo tvarkyklių senesnei aparatinei įrangai, o esamiems nešiojamiems kompiuteriams buvo per sunki. Be to, dar buvo ir problemų su senesnių įrenginių aptikimu tinkluose, todėl kompanijos sėdėjo su Windows XP ir laukė kas bus toliau. Pasirodžius Windows 7 OS viskas apsivertė — Vista turėtojai, pamatę jog sumokėję už upgrade'ą gali gauti greitesnę sistemą, puolė prie Windows 7. Lygiai taip pat elgėsi ir visi piratai — nuo XP šoko prie Windows 7. Planšetiniai kompiuteriai dar buvo egzotika, tad po truputį vyko prekyba asmeniniais kompiuteriais, kompanijos naujino savo seną įrangą (pats darbe vietoj dėžės su 1GB RAM ir Windows XP gavau sistemą su Windows 7 ir 4 GB RAM) Dabar apie dabartines realijas. Internete eina straipsniai vienas po kito apie tai kaip išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai iš rinkos stumia stalinius ir nešiojamus kompiuterius. Taip pat, yra ne vienas senas straipsnis, rašytas dar iki Windows 8 pasirodymo, kur rimti analitikai pateikia vieną ir tą patį faktą — asmeninių kompiuterių pardavimai mažėja. Asmeninių kompiuterių gamintojai tikėjosi, kad bus galima išplaukti su nauja OS, bet gi Windows tai ne iPhone4 ar Galaxy S3, kad vartotojai mestų poreikius tenkinantį kompiuterį, ir bėgtų naujo į jo vietą pirkti. Windows 7 nieko netrūksta, veikia stabiliai, problemos dėl tvarkyklių praktiškai išnyko, todėl aš nematau nė vienos priežasties dėl kurios būtų galima ją mesti ir mokėti pinigus už Windows 8. Dabar bent jau yra kažkokie kvadratėliai, kurie kai kuriems neleidžia naktimis užmigti Įsivaizduok, kad vietoj jų būtų įprastas Start meniu. Tu būtum pats pirmas, kuris po kiekvienu Windows 8 straipsniu leistų putas, kad Microsoft bando seną plokščia (ir be Aero) Windows 7 parduoti kaip naujieną. Windows 8 naudotojų būtų dar mažiau nei yra dabar. Aš pats legalizavausi, nes Windows 8 pasiūlė už 30 eurų. Jei Windows 8 būtų buvę su tradiciniu Startu, tai sėkmingai būčiau sėdėjęs su laužtais Windows 7 ir net nesukęs sau galvos. Į Windows 8 reikia žiūrėti ne kaip į Windows 95 tąsą, o kaip į naują Windows vartotojo sąsajos raidos etapą.