„Electronic Arts“ tęsia tradiciją: Nauja „Need For Speed“ dalis pasirodys ir šiemet (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eimas 2013-05-30 19:45
Vistiek kuria tą patį per tą patį. "Bombina" grafika kiek tik įmanoma, o pačio žaidimo nesukuria normalaus. Geriausias buvo Underground 2. Ir mašinas tobulinti normaliai galėjai, ir su viena per visas trasas važinėti. Visur viską. Galėtu pagaliau ateiti į protą ir sukurti jo tęsinį, muštu rekordus su tokiu žaidimu. O dabar..
Kirtiklis 2013-05-30 20:13
Kai nebuvo žaidimų taip gausiai tai gal ir atrodė kad ten kažkas labai gero. Asmeniškai pirmas lenktynių buvo Colin Macrae Rally 2004 - fizika, mašinos apsidaužydavo ir net įtakodavo važiavimą, aplinkos įtaka važiavimui, ir .t.t. O po jo pabandžiau U2 tai atrodė šiek tiek apgailėtinai su savo grafinėmis ir fizikinėmis galimybėmis, ten tik "tiuningas" buvo geras (buvo populiaru) ir kaip daugiau nieko ipatingo, kas būtų "wow". Iki 20 procentų perėjau ir baigiau. Grįžau dar kartą kai perėjau MW. Beje jau sukūrė MW - ir kas nutiko? Daugeliui nepatiko, ne tie laikai.
unytas 2013-05-30 20:22
tai MW irgi nieko gero. cia kalba eina apie masinos isvaizda. nusiperki viena masina ir ja puoseleji ir tobulini. dedi lipdukus kad graziai atroditu o ne pasiemi porshe ir pakeiti spalva is geltonos i balta ir sakai WOW. net nesenai zaidzau u2 ir man vistiek patiko po sitiek metu
zygys 2013-05-30 20:26
Tai kad tas naujas MW toks pat sh, kaip ir visi dabar štampuojami NFS. Net nepanašu į normalų tikrojo MW tęsinį. Su U3 būtų panaši situacija: jei išleis tą patį, ką dabar leidžia, tik su U3 logo, tai jau geriau negadina U serijos.
immortallt 2013-05-30 22:26
NFS tai arkada, o ne simuliatorius, todėl so CMR nereiktų lyginti
Eimas 2013-05-31 00:26
Aš kalbu apie tęsinį ( ne kokius dabar šūdus kuria ). Tas senasis MW buvo lempa, virš puses perėjau ir atsibodo. Nėjo beveik nieko daryti ką ėjo ant U2. Dzin ta grafika buvo ar tai fizika, užtat mašina galėjai padaryti tokią kokią norėjai. O dabar, tik kaip sakė spalvą pakeiti arba ten ratus kitus uždedi. Kur ECU, kur Transmission, suspension "bombinimai". Panašiai kaip Forza 4 motorsport, bet irgi neturi pusės tiek ką per Undergroundą ėjo padaryt..
Justas116 2013-05-31 00:48
Kodėl NFS: U2 ir MW žmonėms taip patiko? Tam įtakos turėjo galimybė laisvai modifikuoti įgytas mašinas, taip pat progreso jausmas, kai po kiekvienų lenktynių įgyji vis daugiau patirties, taipogi buvo šiokia tokia išteklių vadybą: reikėdavo spręsti kaip tobulinti automobilį iš turimų resursų - kitaip sakant, kaip tavo mašina atrodė, važiavo priklausė nuo tavo pasirinkimų, ir, galiausiai, žaidimai nestokojo iššūkių. Dabartinės dalys to stokoja, ypač su mašinų modifikacija, naujausia NFS dalis kaip tik labiau priminė senąją arkadą, pasirenki mašiną ir pirmyn į trasą. Nors vis dar laikosi prie atviro pasaulio idėjos, tačiau apribojimai, kurių serijos fanai taip nemėgsta daro žaidimą nieko neišsiskiriančiu nuo kitų arkadų.
i74s 2013-05-31 02:50
p
Myslius 2013-05-31 03:05
U2 neblogas buvo, dar Porche patiko Factory driver. Siaip Gran Turismo geriausias asmeniskai Dar toks senas Street Legal nebloga ideja turejo, galejai tiuninguot iki smulkmenu, kone is varztu masina susidet. Ech jei prikeltu toki ant siuolaikines grafikos... http://www.youtube.com/watch?v=rhN8RaGOuBk arba http://www.youtube.com/watch?v=R_cIP0on154 ford mustang 69 varikli surinkineja. Trailer'is tai silpnokas.
GTRooTube 2013-05-31 10:27
Ferrari Neef for speed'e? Keista, keista, matyt pasibaigė licencija, kurią regis Forza Motorsport buvo nusipirkusi (tačiau jie neturėjo Porche, kuriuos turėjo NFS). Džiugu, kad Ferrari grįžta į platesnį žaidimų ratą. Matot Undercover'į, The run, pirmą MW, abu NFSU kūrė ta pati studija, taip, kad net jai nesiseka padaryti padoraus naujo žaidimo. Nematau jokių vilčių matyti gerą U tęsinį. Criterion žaidimai tai išvis nesąmonė kažkokia - didelis žingsnis atgal. Shift patiko, bet ten visai ne NFS stilius ir serija tuo keliu toli eiti negalėjo, juolab, kad NFSS2U buvo tikrai daug prastesnis už pirmtaką. Ko tikėtis iš šio žaidimo? Daug nesitikėti. Grafika bus gera, o gameplay matyt viską gadins, na, bet vis nauji kūrėjai, gal nebus stačiai niekam tikęs žaidimas.
blizzard 2013-05-31 15:46
Man irgi U2 pasirodė kaip geriausias žaidimas iš visos NFS serijos, dar neblogas gana buvo NFS hot pursuit 2. Ties NFS MW baigėsi visa serija ir prasidėjo popsas.. Kas man patiko NFS U2 tai kad tiuning buvo labai detalus, galėdavai net mašinos ECU tobulint a.k.a "čipuot" pagal save. Taip pat galimybė važinėt mieste kur tik nori, žemėlapis irgi gana įdomus. Dabar irgi galėtų padaryt ką nors tokio įdėt kuo daugiau automobilių ir kuo didesnes tiuning galimybes. P.S street legal ir dar kažkoks buvo street racing syndicate rodos, tai irgi buvo gana neblogi
trapecijus 2013-06-01 01:02
Nei vienas iš visos serijos NFS žaidimų nėra itin idomus jei žaidi ''single player''. Peržaidžiau tikriausiai visus, bet kai užsikabinau ant ''Most wanted'' žaidimo online, tai daugiau nei metus pliekiau vos ne kasdien. Įdomu kai 4 realūs žaidėjai bėga, 4 gaudo, po to kitą partiją atvirkščiai, kitus žaidėjus jau pažinot pradedi, susirašai aptari strategiją. Nenusibostantis. O šiaip jei nebūtų galimybės žaist online, tai į sekančią versiją net nežiūrėčiau. Na pagyvensim - pamatysim...
MNM 2013-06-02 15:13
Neveltui EA gavo blogiausios kompanijos titula. Kai pradejo piena spausti is ozio, taip ir leidzia muilo operas. Manau jiems pats laikas butu sustoti ir palikti savo francyzes ilsetis. Apie tokius Sims is vis nekalbu.... Isleidzia atnaujinta tuoleta kaip nauja addona uz kuri susimoka kaip uz zaidima.