Su Google Street View galėsime nukeliauti net į Galapagų salas (Video)  (0)

Google StreetView buvo sugalvota kaip panoramų tarnyba, kuri leidžia orientuotis nežinomame mieste, tarsi patys stovėtumėte reikiamoje gatvėje, galite pasivaikščioti, apsižvalgyti aplinkui. Tačiau daugelis žmonių šią Google tarnybą vertina už tai, kad jos dėka galima aplankyti tokius pasaulio kampelius, kurių greičiausiai nepavyks gyvai pamatyti per visą savo gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir greitu metu Google žemėlapiuose pasirodys Galapagų salos.

Panoramos buvo padarytos, pasitelkiant ne automobilius (kaip tai būna įprastai), tačiau grupes žmonių su kurpinėmis, virš kurių sumontuotos specialios kameros. Šis speciali sistema vadinasi Trekker. Joje sumontuota 15 objektyvų, kuriuos galima valdyti, pasitelkus Android mobilų įrenginį. Kameros automatiškai daro nuotraukas kas 2,5 sekundės.

Google komanda padarė panoraminių reljefo darinių ir laukinės gamtos nuotraukų (tame tarp ir po vandeniu). Teigiama, kad projektas pirmiausia skirtas ne norintiems paganyti akis vartotojams, tačiau mokslininkams, gautos fotografijos vėliau bus nusiųstos šio salyno gamtą stebintiems specialistams, kurie vėliau galės palyginti, kaip viskas keitėsi per tam tikrą laikotarpį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: