„Pildyk“ ir „Labas“ klientai naktimis galės nemokamai skambinti, siųsti SMS ir naršyti internete

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ge2xxx 2013-06-05 14:38
Vaikams gerai, o tūlas lietuvis naktį miega, nes kitą dieną į darbą.
dizaika77 2013-06-05 15:34
Man patinka tokios "originalios" idejos, pagal jas isivaizduot galima pokalbiu eiga: Labas, alio labas!!! A nu... Ka veiki? Ka, ka, miegu... Tai nemiegok, pakalbam, dabar saskaita nemokama, ryt diena kai mokama, as tau neskambinisiu, bet tu nuo ryto padaryk ta, nueik ten, paimk ta, o nakti as tau pasuksiu ir paklausiu kaip sekesi, tik nebandyk vel miegot.. nes tokia afigiena akcija vyksta..
faktas 2013-06-05 17:02
Neseniai pirmą kartą gyvenime pasinaudojau Tele2 paslaugomis. Sutinku, kad labai pigu - vos už 10 Lt/mėn. gavau visko daugiau nei išnaudoju, bet apie ryšio kokybę aš esu ypač blogos nuomonės. Net Vilniaus centre ištisai trūkinėja, ryšys tai visos padalos, tai nei vienos ir pan. Nepraėjo net mėnuo, perėjau į Bitę. Jau geriau sumokėti brangiau, bet gauti kokybę, o ne tai, ką siūlo Tele2. Žinoma, Omnitel kokybė vienareikšmiškai geriausia, bet ten ir kainos solidesnės nei Bitės.
Moribus 2013-06-05 20:09
Naudojau pildyk kokius metus, dabar pusantrų su teledu abonentu sėdžiu, ryšio problemų neturiu, kaimo vietovėse 3g ypatingai spartus, lyginant su omnitel. Gal Vilniuje kai lenkai tinklą apkrauna, ir nėra ryšio su teledu? Suprtantu, kad teledu bomžo rišyt, bet kai per mėn prakalbu 15min, ar išsiunčiu 5sms, tai tikrai pakanka. Telefoną dar pigiau gavau nei pas kitus, tai net než, man OK.